Salarisadministratie uitbesteden?

Jouw salarisadministratie goed geregeld zonder dat het je te veel tijd en geld kost? Besteed jouw salarisadministratie uit aan Please en profiteer van alle kennis, ervaring en handige tools.

Ontvang persoonlijk advies

Kost jouw salarisadministratie je ook veel tijd (en geld)?

Je kunt prima zelf je salarisadministratie bijhouden. Of door een accountant of een administratiekantoor laten regelen. Toch horen wij iedere dag verhalen van ondernemers die alsnog veel tijd kwijt zijn aan rompslomp rondom hun salarisadministratie. Of geld, omdat extra kennis en/of software moet worden ingekocht, of omdat bepaalde premies niet goed zijn afgedragen en de ondernemer daarom ineens voor onverwachte kosten (of boetes!) komt te staan.

Zo jammer… en bovendien onnodig! Speel op safe en laat je salarisadministratie uitvoeren door een expert in personeelszaken. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is en houd jij tijd en wellicht zelfs geld over.

Benieuwd of het uitbesteden van jouw salarisadministratie iets voor jou is? Lees snel verder!

De voordelen van je salarisadministratie uitbesteden bij Please

Onbezorgd groeien

Wanneer jouw bedrijf groeit, groeien wij gewoon met je mee. Hoe meer medewerkers jij aanmeldt, hoe goedkoper de salarisadministratie wordt. Je kunt eenvoudig en kosteloos op- en afschalen. Én bovendien ben je niet afhankelijk van één medewerker, maar staat er altijd een team experts voor je klaar.

Alle kennis in huis

Als werkgeverspartner hebben wij salarisadministratie experts, maar ook financieel-, juridisch-, verzuim- en HR experts ín huis. Hierdoor kunnen wij snel schakelen én accuraat werken. Bovendien is het lijntje naar onze specialisten en hun kennis voor jou lekker kort.

Besparen op kosten

Je salarisadministratie uitbesteden bij Please is onder aan de streep goedkoper dan wanneer jij deze administratie in jouw kostbare tijd moet doen. En wat dacht je daarnaast van de besparing op de aanschaf van software én de fiscale voordelen die Please voor je signaleert en administreert?

Behoud van maximale binding met je medewerkers

Ook al besteed je je salarisadministratie uit, de maximale binding met je medewerkers blijft. Je medewerkers blijven namelijk gewoon bij jou in dienst. Wij schakelen met jou, ondersteunen je en regelen alles op de achtergrond.

Alles goed geregeld. Altijd.

Met de salarisadministratie dienstverlening van Please ben jij ervan verzekerd dat je administratieve zaken áltijd doorlopen. Je bent niet afhankelijk van één medewerker (binnen je bedrijf), maar er staat altijd een heel team van experts voor je klaar. Zo kun jij altijd met volle kracht vooruit!

One-stop-shop voor alle personeelszaken

Please is dé one-stop-shop voor ondernemers. 1 partner, 1 factuur voor al jouw personeelszaken. Zo kun je salarisadministratie eenvoudig combineren met een of meerdere van onze andere diensten. Én je regelt en beheert ook nog eens alles binnen één digitaal platform.

Aybler, all-in-one HR platform

Als je jouw salarisadministratie regelt met Please heb jij toegang tot het unieke digitale platform ‘Aybler’. Deze is beschikbaar voor desktop en in de app. Met Aybler heb jij ál jouw personeelszaken in één digitaal systeem. Met de tool Personeelsadministratie kun jij..

 • realtime en overal inzicht houden in jouw personeelsadministratie
 • eenvoudig nieuwe medewerkers aanmelden
 • uren-, verlof- en verzuimregistratie behouden
 • loonstroken en jaaropgaven bijhouden
 • digitale onboarding & werkinstructies voor je flexibele personeel
 • in-app communiceren met je medewerkers
Meer over de tools van Aybler

Wat omvat de salarisadministratie van Please?

Onze dienstverlening gaat verder dan de basis salarisadministratie. Dit is niet bij elke accountant, administratiekantoor of  hr-dienstverlener het geval. Hier worden vaak opstart- en inrichtingskosten gerekend én voor iedere vraag, nieuwe aanmelding, correctie verloning of pro-formaberekening extra kosten in rekening gebracht. Maar niet bij Please!

Wil jij weten wat is inbegrepen bij Please ten opzichte van een accountant of een soortgelijk bedrijf als Please? Bekijk hieronder het overzicht en bereken jouw persoonlijke tarief afgestemd op de behoefte voor jouw bedrijf.

Kostentool gebruiken
“Wij worden ondersteund door Please zodat wij ons volledig op ons bedrijf kunnen richten én goed werkgeverschap kunnen bieden. Het hebben van één aanspreekpunt werkt super, ook voor vragen van onze medewerkers. Zelfs voor zaken die buiten de dienstverlening van Please vallen, helpen ze ons op weg zodat we het beste voor ons team kunnen regelen!”

Roel Greijmans

Eigenaar bij BRIDGE POLYMERS BV

Neem contact op

Wil jij dat je salarisadministratie goed geregeld is zonder dat het je te veel tijd en geld kost? En wil jij profiteren van alle kennis, ervaring en handige tools van een expert op het gebied van werkgeven? Dan wordt het tijd om jouw salarisadministratie uit te besteden. Neem contact op voor persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen over Please Salarisadministratie

Iedere dag krijgen wij veel vragen van ondernemers zoals jij. We geven graag antwoord op deze vragen. Mis je een vraag? Neem even contact op. Dan beantwoorden we je vraag persoonlijk.

 • Een salarisadministratie/loonadministratie omvat alle financiële en fiscale gegevens van je personeel. Lees hier uitgebreider wat salarisadministratie is én waar je op moet letten.

  Alles over ‘Wat is salarisadministratie

 • Heb je personeel in dienst dat loon ontvangt? Dan ben je verplicht een salarisadministratie bij te houden en loonbelasting en premies af te dragen.

 • Deze twee termen worden vaak door elkaar gehaald. Maar hoe zit het nou? Heel eenvoudig! Er is geen verschil. Loonadministratie en salarisadministratie zijn synoniemen van elkaar. Hetzelfde dus! Er is wél verschil tussen salaris- of loonadministratie en personeelsadministratie.

 • Personeelsadministratie is niet hetzelfde als salarisadministratie. In je personeelsadministratie neem je alle persoonlijke gegevens van je personeel op, zoals persoonsgegevens, beoordelingen, id-bewijzen en (wijzigingen in de) arbeidsovereenkomsten et cetera.

 • Veel ondernemers kiezen ervoor hun salarisadministratie uit te besteden aan een accountant of salarisadministratiekantoor omdat het nogal wat kennis én tijd vergt. En tijd is geld. Een salarisadministratiekantoor heeft alle processen geautomatiseerd en bakken met kennis in huis. En dat scheelt! Twijfel je of je het beter zelf kunt blijven doen of kunt uitbesteden? Je leest het in deze blog.

  Uitbesteden of in eigen beheer houden?

 • Nee,dat is het zeker niet. Please is een aanvulling op de accountant. Want met een werkgeverspartner zoals Please heb jij, naast een partner voor de financiën, ook een partner voor het werkgeverschap die je daarin ondersteunt. Van ondersteuning bij werving & selectie tot en met het juist verlonen en het binden en behouden van je medewerkers. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidscontracten, verzuimbegeleiding, urenregistratie, salarisuitbetaling en tools voor het maken van planningen, werkinstructies en het communiceren met je personeel. Een partner die je met recht een partner kunt noemen. Een partner die je vooruit helpt. Je kracht geeft. En zorgt dat werkgeven rendeert.

 • Ja, dat kan zeker. Je stelt zelf je pakket samen en bepaalt zo hoeveel wij van jou over mogen nemen.

 • Je salarisadministratie uitbesteden kost geld, dat klopt. Maar als het goed is, bespaart het je ook geld. Geld in de vorm van tijd (en dus loonkosten) én in de vorm van een eventuele boete als je een fout maakt in het afdragen van premies of het betalen van het juiste loon. Hier komt nog eens bij dat je je ook geen zorgen hoeft te maken om eventuele softwarelicenties.

  Bij Please bepaal je zelf hoeveel je betaalt, afhankelijk van je pakketkeuze. Bereken hier jouw salarisadministratie tarief.

 • Bij Please besteed je je salarisadministratie al uit vanaf 11 euro per medewerker per maand. Wil je meer uitbesteden aan Please, dan kies je heel gemakkelijk voor extra toppings.

  Benieuwd naar een specifiek kostenoverzicht, afgestemd op jouw bedrijf en wensen? Bereken jouw salarisadministratie tarief.

 • Met Please Salarisadministratie kun je onbezorgd groeien, je kunt eenvoudig je eigen pakket samenstellen, je weet zeker dat alles goed geregeld is, je behoudt maximale binding met je medewerkers en je houdt meer tijd over om te ondernemen. Lees meer wat het uitbesteden van jouw salarisadministratie aan Please jou oplevert.

 • Zij merken alleen maar een krachtigere werkgever die meer tijd heeft voor zijn personeel. Medewerkers blijven bij jou in dienst, ontvangen een arbeidsovereenkomst met jouw logo, ontvangen het salaris vanuit jou, et cetera.

Stel je vraag

Advies nodig of meer weten over de kosten voor jou?

Arno van Helvoirt

Heb jij vragen of advies nodig over onze salarisadministratie en/of extra services? Of wil je gewoon meer weten over de kosten van deze dienstverlening voor jouw bedrijf? Ik help je graag.

Arno van Helvoirt adviseur | Please

Bel of mail ons. Wij reageren binnen één werkdag