Privacybeleid van Please Payroll

Voorwaarden

Aan de inhoud van teksten op onze sites, dan wel verzonden berichten, kunnen alleen rechten ten opzichte van Please Beheer B.V. of aan haar gelieerde ondernemingen worden ontleend, hierna samen te noemen “Please Payroll”, allen gevestigd te (5708 HR) Helmond aan het adres Panovenweg 12. Alle eigendomsrechten met betrekking tot pagina’s, inhoud en rangschikking berusten bij Please Payroll. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te wijzigen, te kopiëren, te distribueren, te verzenden, af te beelden, te publiceren, te verkopen, in licentie te geven of daarvan afgeleid werk te genereren of te gebruiken voor enig ander doel dan waarvoor deze site is bedoeld, namelijk het verstrekken van informatie over Please Payroll.

Alle informatie via digitale berichtgeving is van persoonlijke en/of vertrouwelijke aard en alleen bedoeld voor de geadresseerde. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Please Payroll staat niet in voor juiste of volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.

Hoewel Please Payroll zich inspant om nauwkeurige en actuele informatie in deze website op te nemen, kunnen zich soms fouten of omissies voordoen. Please Payroll wijst uitdrukkelijk iedere aansprakelijkheid uit hoofde van niet-nakoming van een overeenkomst, onrechtmatige daad, risicoaansprakelijkheid of enige andere rechtsgrond af, voor alle directe, indirecte, incidentele, gevolg-, aanvullende en bijzondere schade, alsmede voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit of samenhangt met de toegang tot en het gebruik van deze site, ongeacht of Please Payroll zich bewust was van de mogelijkheid (tot het zich voordoen) van dergelijke schade.

Cookies

Bij het gebruik van de website van Please Payroll wordt gebruik gemaakt van cookies die tijdelijk op de computer van de bezoekers worden geplaatst. Deze zijn nodig voor de juiste werking van deze functionaliteiten. Bij het raadplegen van het meldingenregister zorgt een cookie ervoor dat de door de bezoeker ingevoerde zoekopdracht in alle fasen van het zoekproces beschikbaar is.

Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG)

Please Payroll is ervan overtuigd dat de persoonlijke levenssfeer van haar medewerkers, alsook van haar andere relaties en bezoekers van de website van essentieel belang is. De persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, geheel conform de eisen die de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) hieraan stelt. Please Payroll heeft 2 functionarissen gegevensbescherming aangesteld die toezicht houden op de naleving van de AVG. Zij zijn per e-mail te bereiken: gdpr@please.nl

Wij verzamelen gegevens vanaf het moment dat gegevens worden ingevuld of achtergelaten op onze website, dan wel op een andere wijze bij Please Payroll worden aangemeld om gebruik te maken van onze dienstverlening.

Gebruik gegevens medewerkers

De persoonsgegevens van medewerkers worden enkel vastgelegd voor de uitvoering van HR-dienstverlening, waaronder het voeren van een juiste salarisadministratie en personeelsmanagement en om wet- en regelgeving correct na te kunnen komen, waaronder identificatie en bestrijding van fraude. De medewerkers zijn zelf verantwoordelijk voor juistheid en relevantie van de gegevens die worden verstrekt.

Please Payroll verwerkt onder andere de volgende gegevens:

  • NAW-gegevens, e-mailadres en andere contactgegevens;
  • Geboortedatum, leeftijd, burgerlijke staat, geslacht en nationaliteit;
  • Burgerservicenummer (BSN), ID-bewijs en verblijfsvergunning;
  • Overige gegevens die gerelateerd zijn aan de personeels-, salaris- en verzuimregistratie.

Please Payroll kan de persoonsgegevens doorgeven aan haar opdrachtgevers, relaties en overheidsinstanties. Please Payroll zal tevens persoonsgegevens doorgeven indien zij hiertoe verplicht is, bijvoorbeeld door een gerechtelijk bevel of een rechterlijk vonnis.

De verstrekking van de persoonsgegevens geschiedt op basis van een gerechtvaardigd belang, wettelijke verplichting en/of ter uitvoering van de overeenkomst in overeenstemming met het doel waarvoor de gegevens worden verzameld. Omwille van claims, audits en fiscale verplichtingen is Please Payroll verplicht om persoonsgegevens te bewaren. De persoonsgegevens worden 7 jaar na het einde van het dienstverband vernietigd.

Gebruik gegevens van zakelijke relaties

Please Payroll verwerkt de persoonsgegevens van betrokkenen die werkzaam zijn voor ondernemingen waarmee zij zaken doet. De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners te benaderen:

  • over belangrijke ontwikkelingen ten aanzien van de dienstverlening van Please Payroll;
  • over nieuwe producten en diensten van Please Payroll;
  • over commerciële aanbiedingen ten aanzien van de dienstverlening van Please Payroll;
  • voor marktonderzoek over onze dienstverlening.

Opslag gegevens

De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. Please Payroll doet er alles aan om de persoonsgegevens optimaal te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik en doet dit aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen. Indien en voor zover gegevens worden verstrekt aan gegevensbewerkers die namens haar diensten verlenen of opdrachten uitvoeren, is Please Payroll met hen overeengekomen dat zij de persoonsgegevens eveneens optimaal beveiligen.

Gegevens beheren

Iedere betrokkene van wie Please Payroll persoonsgegevens verwerkt heeft recht op inzage, wissen, rectificatie en dataportabiliteit van persoonsgegevens. In iedere mailing staat een link waarmee de ontvanger zich kan afmelden voor de e-mail communicatie vanuit Please Payroll. Het aanpassen van de eigen persoonsgegevens kan eenvoudig via de webportal UurOnline.

Tot slot heeft iedere betrokkene het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, over het gebruik van de persoonsgegevens door Please Payroll.

Contact

Bij vragen of opmerkingen over dit privacybeleid kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Please Payroll
Postbus 11
5700 AA HELMOND
0492 388 888
info@please.nl

Contact