header Voorbeeld

Jij bepaalt.
Wij maken je sterker.

Jouw bedrijf run je op jouw manier. Als ondernemer én werkgever. Haal
met Please het maximale uit de kracht van personeel voor jouw zaak. Jij
bepaalt welke ondersteuning op personeelsgebied bij jou past, wij maken
je sterker.

Jouw doelen, onze kracht

Als ondernemer heb je een doel. Je wilt iets bereiken. Dat vormt voor ons de basis. Hoe personeel hier aan kan bijdragen, dat bekijken we samen. Wij adviseren,
jij bepaalt. Vergroot je werkgeverskracht met onze expertise, waardevolle diensten en handige tools. Dat maakt jou, je medewerkers en daarmee je bedrijf sterker.

Eén telefoontje

Bel ons. Of laat een berichtje achter, dan bellen we jou binnen één werkdag. Met dit belletje is jouw eerste stap naar sterk werkgeverschap al gezet.

Eén gesprek

In een gesprek van één uur halen onze ervaren adviseurs jouw doelen, werkgeverswensen en -behoeften boven tafel. Dit doen ze scherp en doelgericht! Binnen dit uur weet je waar je aan toe bent.

Eén plan

Het resultaat: één strak en concreet werkgeversplan! Wat gaan we samen doen, welke diensten van Please heb je nodig, wat levert het op én wat kost het. Gewoon duidelijk.

De kracht van flexibel personeel

Please uitzenden helpt je met vinden en verlonen van flex- en uitzendkrachten. Wij zijn op papier werkgever en zorgen we samen met jou dat alle werkgeverstaken tot in de puntjes zijn geregeld. De werkgeversrisico’s, die zijn voor ons.

Please-0940
Seizoenswerk | Please

Regel je werkgeverschap via Please

Met payrolling neemt Please het juridisch werkgeverschap helemaal van je over. Juridisch en administratief regelen wij je personeelszaken. Aansturen doe jij, goed werkgeverschap doen we samen.

Laat ons je salaris- en personeelsadministratie doen

Please neemt je personeels- en salarisadministratie uit handen met Please salarisadministratie. Deels of helemaal. Stel zelf je dienstenpakket én eventuele extra’s samen. Dan weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jou en je personeel. Overzichtelijk en volgens wet en regels.

Verschil tussen payroll en uitzenden | Please
commercieel adviseur

Zorgeloos samenwerken met ZZP’ers

Please ZZP is dé uitkomst voor ondernemers die werken met ZZP’ers. Wij staan je bij met uitleg en advies, gaan de overeenkomst van opdracht aan met de ZZP’er en dragen zorg voor de facturatiestroom. Snel, gemakkelijk en altijd 100% wet DBA-proof.

Haal onze kennis in huis als het nodig is

Please experts schuiven aan als het nodig is. Voor advies, om mee te sparren of als extra handjes. Ze zorgen voor (tijdelijke) ondersteuning bij een specifieke uitdaging. Zo lang of zo kort als jij wilt, of nodig is. We hebben experts op het gebied van HR, verzuim, juridische zaken, salarisadministratie en meer. Ze ondersteunen je bij uitdagingen en maken je bedrijf professioneler.

Loes Mennen HR (Human resources) expert | Please
Aybler | Please

Je personeelsplanning, instructies en communicatie via Aybler

Ons digitaal platform Aybler bewijst elke dag z’n waarde voor jou en je medewerkers. Je hebt altijd en overal inzicht in je werkgeverszaken. Zo lopen de personeelsplanning en communicatie met je medewerkers via Aybler. En de administratie. Ook voor onboarding en inwerken zet je Aybler in.