ZZP-dienstverlening voor het MKB

Wil jij jouw ZZP’ers snel aan het werk zetten én zeker weten dat je aan alle wet- en regelgeving voldoet? Dan is het tijd voor de ZZP-dienstverlening van Please. Wij nemen risico’s weg en zorgen dat alles goed geregeld is voor jou én je ZZP’ers. 100% wet DBA-proof.

Ja, ik wil Please ZZP

Wat is Please ZZP?

Please ZZP is dé uitkomst voor ondernemers die werken met ZZP’ers. Wij staan je bij met uitleg en advies, gaan de overeenkomst van opdracht aan met de ZZP’er en dragen zorg voor de facturatiestroom. Zo voldoe jij (én je ZZP’ers) altijd aan de wet DBA, loop je geen risico op naheffingen en kun jij je richten op het laten groeien van je bedrijf.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Hoe werkt Please ZZP?

Heel eenvoudig.

 1. Jij geeft aan ons door dat je wilt samenwerken met een ZZP’er
 2. Onze juridische afdeling beoordeelt de arbeidsrelatie conform de wet DBA
 3. Good to go? Dan stellen wij de overeenkomst van opdracht op en bieden deze aan, aan de ZZP’er
 4. Jij stemt de inhoud van de opdracht af met de ZZP’er
 5. Jij ziet de ZZP’er in Aybler (samen met alle eigen-/payroll-/uitzendkrachten)
 6. De ZZP’er factureert aan Please
 7. Please betaalt de ZZP’er
 8. Jij ontvangt een totaalfactuur van ons

Uiteraard maken we wel graag eerst even kennis. Plan een adviesgesprek in om vrijblijvend jouw wensen te bespreken en om te kijken of deze dienstverlening bij jou past.

Plan adviesgesprek

Dit levert het op!

Natuurlijk kun je dit ook zelf doen, maar houd dan wel rekening met de wet DBA en het risico op schijnzelfstandigheid. We zien ontzettend veel bedrijven die niet weten of ze wel voldoen aan alle wetten, regels en plichten.

Please is al 22 jaar gespecialiseerd in werkgeversdiensten voor MKB, dus kies je voor Please ZZP, dan weet je zeker dat het goed komt.

100% wet DBA-proof

Alles in één systeem

Snel en gemakkelijk

Exclusief bij Please: Alles digitaal in één systeem

Als je jouw ZZP overeenkomsten via Please regelt heb jij toegang tot het unieke digitale platform ‘Aybler’. Deze is beschikbaar voor desktop en in de app. Met Aybler heb jij ál jouw personeelszaken in één digitaal systeem. Zo kun jij…

 • overzichtelijke urenregistratie en facturatiestromen voor de ZZP’ers
 • digitale personeelsplanningen maken en direct delen met je personeel
 • in-app communiceren met je ZZP personeel
 • zelf online (video)trainingen maken en werkinstructies delen
Ontdek de 5 tools van Aybler

5 redenen om te kiezen voor Please ZZP

 1. 100% wet DBA-proof
  Samenwerken met een (nieuwe) ZZP’er? Wij vertellen of het juridisch mogelijk is om een ZZP contract op te stellen. Zo voldoe je altijd aan de wet DBA en voorkom je de kans op schijnzelfstandigheid en alles wat daarbij komt kijken.
 2. Altijd een waterdichte ZZP overeenkomst
  Natuurlijk hopen we dat het nooit nodig is, maar in geval van conflict is een waterdichte ZZP overeenkomst erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen conform wet- en regelgeving werkt, maar ook dat het goed is geborgd in een overeenkomst van opdracht met de ZZP’er die wij opstellen en afsluiten met de ZZP’er.
 3. Alles-in-één personeelsadministratie
  Vind jij het vervelend dat je ZZP’ers net buiten de boot vallen als het aankomt op je personeelsregistratie? Kies je voor Please ZZP, dan voeg je ZZP’ers toe in Aybler, ons digitaal platform. Zo heb je alles op één plek.
 4. Overzichtelijke urenregistratie
  Het bijhouden van de gewerkte ZZP-uren lastig? Niet in Aybler. ZZP’ers registeren hun uren in de app, jij hoeft ze alleen te checken en accorderen.
 5. Eenvoudige facturatiestroom
  Wij regelen de volledige facturatie en betaling met de ZZP’er. Jij ontvangt van ons één totaalfactuur.
Start direct
Aybler | Please

Wij zijn Please

Wij zijn Please, dé werkgeverspartner voor het MKB. Wij ondersteunen ondernemers bij alles wat komt kijken bij het werkgeverschap. Dat doen we met:

Laten we kennismaken!
Please Experts | Please

Deze ondernemers kozen al voor Please

Vrijblijvend kennismaken met Please?

Arno van Helvoirt

Arno ziet elke dag ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Hij stelt graag met jou het werkgeversplan op om zo jouw doelen in kaart te brengen én te adviseren wat bij jou past.

Arno van Helvoirt adviseur | Please

Mail ons. Wij reageren binnen één werkdag.