(Interim) HR Professional nodig?

Komt jouw HR-afdeling handen tekort door enorme groei, zwangerschapsverlof of langdurige uitval? Mis je specialistische kennis om het HR beleid naar het volgende niveau te tillen? Of heeft het HR team behoefte aan een frisse blik van iemand buiten de organisatie? Zet een Please HR Professional in! Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Ja, ik wil een vrijblijvend adviesgesprek

Wij hebben dé HR Professional voor jouw interim opdracht

Jouw organisatie staat niet stil, dus je HR ook niet. Maar wat als je op zoek bent naar een HR medewerker, HR adviseur of HR manager en die openstaande vacature maar niet ingevuld krijgt? Of wat als er ineens iemand van je HR-team voor langere tijd uitvalt in verband met ziekte of een zwangerschapsverlof?

Wij hebben HR Professionals op ieder niveau en flexibel inzetbaar. Of je nu op zoek bent naar een operationeel/administratief HR medewerker voor 5 dagen in de week of een strategisch/tactisch HR adviseur voor 4 uur per maand. Wij matchen je met de juiste HR Professional aan de hand van jouw wensen en eisen.

Neem vrijblijvend contact op
HR Professional Loes Mennen

HR Professionals op ieder niveau

Voor welke taken heb jij een (tijdelijke) HR Professional nodig? Ontdek welk type ondersteuning bij jou past. Hulp nodig? Bel ons gerust voor advies.

Operationeel: HR medewerker / HR officer

Bijhouden van ziekteverzuim, personeelsadministratie en -planning, opstellen van functieprofielen en vacatureteksten, vernieuwen of beëindigen van arbeidsovereenkomsten, verwerken van uren
faciliteren van trainingen/scholing, ondersteunen bij sollicitatieprocessen, ondersteuning van HR adviseur.

Tactisch: HR adviseur / HR consultant

Uitwerken van HR beleid, schrijven personeelshandboek, bemiddelen bij conflicten, coördineren van HR team, werven en selecteren van medewerkers, voeren van functionerings-/beoordelingsgesprekken, toezien op naleving van wet- en regelgeving, opzetten ontwikkelplannen van werknemers

Strategisch: HR Business Partner / HR manager

Uitwerken van beleidsscenario’s, ontwikkeling van het HR beleid, analyseren van personele behoefte, adviseren van leidinggevenden en directie bij de ontwikkeling, groei of transitie van de organisatie

HR advies nodig?

Je kunt onze professionals inzetten voor een interim HR opdracht, maar óók voor concreet HR advies. Wil je even sparren met een ervaren HR Professional? Wij komen graag even kennismaken en indien nodig plannen we een strategiesessie in om de diepte in te duiken,

Sta je op het punt een grote groei of transitie door te maken met je organisatie? Kies voor de ervaring en expertise van onze HR adviseurs voor een gestroomlijnd proces.

Ik wil HR advies

HR Professionals voor het MKB

De Please HR Professionals zijn er voor grote corporate organisaties én voor het MKB. Wij weten dat je als MKB-ondernemer aan zo-veel moet denken. Daardoor neem je je HR wel eens voor lief. Totdat je merkt dat het ergens wringt en je te maken hebt met een sluimerend óf acuut HR probleem, zoals:

 • Veel verloop
 • Veel verzuim
 • Laag moraal
 • Ontevredenheid
 • Slecht functioneren
 • Weinig nieuwe aanwas

Onze HR Professionals weten precies hoe we jouw HR vraagstukken kunnen oplossen. In plaats van eindeloos piekeren, op zoek naar de juiste aanpak, gaan wij direct voor je aan de slag. Dat scheelt een hoop tijd én flink wat (kop)zorgen.

Benieuwd hoe? Lees verder of neem contact op.

Neem contact op

Daarom kies je voor Please HR Professionals

Sinds de oprichting van Please in 2000 ondersteunen we werkgevers om goed voor hun medewerkers te zorgen. Dat doen we inmiddels voor ruim 1000 werkgevers. Dankzij onze schaalgrootte en jarenlange ervaring beloven wij je 3 dingen:

 1. Snel de juiste HR Professional
  Onze HR Professionals zijn in eigen dienst. We kennen ze stuk voor stuk en blijven investeren in hun kennis en kunde. Zit de juiste HR professional niet in ons team? Dan zetten we ons rijke netwerk in om tóch de juiste match te maken.
 2. Altijd antwoord op jouw vraag
  Achter onze HR Professionals staat een team van juridische, verzuim en backoffice experts. Zo profiteer je via onze HR Professionals van nóg meer specialistische kennis.
 3. Full Service HR dienstverlening
  Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de invulling van jouw interim HR opdracht of concreet HR advies. Je kunt ál je personeelszaken onderbrengen bij Please. Van payroll en uitzenden tot salarisadministratie en ZZP dienstverlening.

Overtuigd?

Bel ons even
contract | Please

Ben jij een HR Professional?

Kom werken bij Please! Wij hebben de leukste opdrachten voor je.

Topspeed heeft Please HR Professional Loes ingeschakeld om de HR afdeling van ons bedrijf op te zetten. Haar focus lag met name op het opstellen van het personeelsbeleid, het werven, binden en begeleiden van onze medewerkers en het geven van HR advies. Het resultaat? Ons personeelsbestand is flink uitgebreid met enthousiaste werknemers en we hebben nu een stevig fundament gelegd voor de toekomst.

Denise Heufs

HR adviseur bij Topspeed Netherlands B.V.

Deze ondernemers gingen je voor

Veelgestelde vragen over Please HR Professionals

Wil jij alles weten over onze HR Professionals? Lees dan vooral even onderstaande veelgestelde vragen. Mis je een vraag? Neem even contact op. Dan beantwoorden we ‘m persoonlijk.

 • HR is de afkorting van Human Resources, ook wel personeelszaken of P&O (Personeel & Organisatie) genoemd. HR omvat dus alles wat te maken heeft met personeel.

 • Er is geen verschil tussen HR en personeelszaken. Beide begrippen zijn synoniemen van elkaar.

 • Een HR adviseur of HR manager werkt aan de opzet en uitvoer van het HR beleid en alles wat daarmee te maken heeft. Je kunt onze Please HR adviseurs inzetten voor eenmalig of structureel advies over het werven, selecteren, aannemen, opleiden, beoordelen en motiveren van personeel. Je blijft zelf in de lead maar krijgt praktische en concrete tips, tools en handvatten van onze HR Professionals om aan de slag te gaan met de instroom, doorstroom en uitstroom van jouw personeel. Dit advies direct in de praktijk brengen? Zet onze HR Professionals dan in op interimbasis.

 • Een HR medewerker of HR officer ondersteunt bij de uitvoer van het HR beleid. Met Please HR Professionals haal je eenvoudig (tijdelijk) een HR medewerker in huis die concrete taken oppakt. Denk aan het opstellen van een functieprofielen, vacatureteksten, een personeelshandboek, RI&E, et cetera. Zo kun je snel schakelen en blijf je flexibel.

  Ook dit kan op interimbasis, structureel een paar uur per week of eenmalig (in projectvorm). Net waar jij behoefte aan hebt.

   

 • Ja en nee. Onze HR Professionals kunnen je prima helpen om je HR afdeling op te zetten, te laten groeien of om (tijdelijk) capaciteitstekort op te vangen. Wil je liever een in-house HR medewerker, HR adviseur of HR manager? Dan helpen we je graag bij de werving en selectie. En uiteraard kun je onze HR Professionals prima blijven inzetten als sparringpartner van je in-house HR team.

 • Investeren in HR is belangrijk om de kwaliteit van je personeel en daarmee je product/dienstverlening te verbeteren. Want, alles wat je aandacht geeft groeit. Zo ook het personeel (en daarmee de organisatie als geheel). Maar, helaas is het vinden en behouden van medewerkers niet altijd gemakkelijk. Personeelstekorten zijn aan de orde van de dag. Gebrek aan uitdaging, een te hoge werkdruk en onvoldoende waardering zijn de belangrijkste redenen voor een medewerker om zich weer op de arbeidsmarkt te begeven. Blijf daarom investeren in personeel en ga aan de slag met je HRM. Uiteindelijk pluk je daar de vruchten van.

 • Goede HR, of goede afspraken omtrent HR zorgen voor structuur, duidelijkheid en professionaliteit, maar bovenal zorgt het voor meer tevreden en meer werkgelukkige medewerkers. En wist je dat een gemotiveerd team zorgt voor wel 30% meer omzet?

 • Dat is afhankelijk van je vraagstuk en de benodigde expertise. Over het algemeen betaal je een vast – marktconform – bedrag per uur voor de inzet van een Please HR Professional.
  Neem even contact op voor een gepersonaliseerd kostenplaatje via 0492-219 996.

 • Je kunt onze HR Professionals flexibel inzetten en op ieder niveau. Ze bieden niet alleen extra kennis en slagkracht, maar werken ook met jou naar specifieke doelen toe. Zo levert jouw investering in onze expertise je ook daadwerkelijk wat op. Daarnaast hebben wij ook juridische, verzuim en backoffice experts in huis waar je op kunt terugvallen, mocht dat nodig zijn.

Samenwerken?

Wil jij jouw HR team (tijdelijk) versterken met een interim HR Professional van Please of wil je concreet HR advies? Neem contact op en zet vandaag nog de eerste stap naar een sterk, stabiel team dat klaar is voor de toekomst.

Wil je ons eerst even wat beter leren kennen? Of wil je gewoon een offerte? Plan een adviesgesprek of download de checklist ‘Hoe goed heb ik mijn HR zaken op orde’.

Plan een adviesgesprek Download checklist
Lars Bombeeck, directeur Please HR Professionals