Certificering 

Met Please kies je voor zekerheid en betrouwbaarheid. De zekerheid van een betrouwbare en financieel solide partner. Wij werken er dagelijks hard aan om dit zo te houden. Op deze pagina vind je alle informatie, certificaten en belangrijke documenten die deze zekerheid en betrouwbaarheid onderbouwen.

ISO 9001

Om jou deze zekerheid te garanderen, werken wij met vast omlijnde procedures en processen. Dit biedt jouw bedrijf, je werknemers én onze eigen medewerkers duidelijkheid. Al sinds 2007 doorlopen we ieder jaar succesvol de (half)jaarlijkse audits om het ISO 9001 certificaat te behouden, uitgevoerd door geaccrediteerde inspectie-instellingen.

Certificaat ISO-9001 Please Beheer B.V.

SNA Verklaring van registratie

Please beschikt ook over de Verklaring van registratie van de Stichting Normering Arbeid. Deze verklaring wordt op basis van de NEN 4400-1 norm aan organisaties verstrekt. Dé verklaring voor de uitzendsector en aannemers van werk. Organisaties met deze verklaring, zoals Please, worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid. Hierdoor wordt het risico voor de inlener en uitbesteder van werk beperkt. Please is met verschillende B.V’s opgenomen in het Register Normering Arbeid.

Bekijk en download onze verklaringen via de officiële website van Stichting Normering Arbeid.

Financiële verplichtingen Belastingdienst

Please komt haar financiële verplichtingen richting de Belastingdienst altijd na. Belangrijk want als opdrachtgever blijf je volgens de WKA – Wet Keten Aansprakelijk – aansprakelijk voor het feit dat de loonheffingen voor jou uitgeleende medewerkers op tijd betaald worden. Hieronder vind je de periodieke verklaringen van de belastingdienst  waaruit blijkt dat Please steeds aan de verplichtingen voldoet. Vind je het prettig, dan sturen wij op verzoek deze documenten iedere periode automatisch toe.

Convenant Belastingdienst

G-rekening

Wil je gevrijwaard worden van de WKA? Gebruik dan de mogelijkheid om minimaal 25% van de factuur op onze G-rekening over te maken. De G-rekening is een geblokkeerde bankrekening. Geld dat je op deze rekening stort, kan én mag alleen worden gebruikt om loonheffingen van het uitgeleende personeel te betalen. Bekijk hieronder de G-rekening overeenkomsten van onze verschillende B.V.’s.

Uittreksels KvK

De verschillende B.V.’s van Please zijn allemaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bekijk hieronder onze B.V.’s met bijbehorend KvK nummer. Wil je graag een uittreksel van één of meerdere van onze B.V.’s ontvangen? Dat kan uiteraard! Vraag deze dan op via commercieel@please.nl

 • Please BV – 17146033
 • Please Flex BV – 17155844
 • Please Direct BV – 17252940
 • Please LiZa BV – 17203466
 • Please Nederland BV – 17182348
 • Please Taxi BV – 17182343
 • Please Werkt BV – 56565747

 • Please DNA BV – 60996358
 • Please Connect BV – 60478551
 • Please Personeel BV – 61773182
 • Please HRM BV – 14127229