TinyTronics

Als student Elektrotechniek richtte Loek van Leeuwen TinyTronics in 2014 op. Tijdens zijn studie schrok hij van de torenhoge prijzen  voor (hobby) elektronica en dacht: dat kan anders! Door zorgvuldig en in grote oplagen in te kopen wist Loek lage prijzen te genereren zodat de materialen voor een grotere groep toegankelijk werden. En dat bleek succesvol. Inmiddels telt het team van TinyTronics bijna 20 medewerkers; op kantoor, in het magazijn en in de winkel. Want naast online verkoop heeft TinyTronics ook een ophaallocatie in Eindhoven.

Groei en diversiteit

“Ik werk met veel verschillende werknemers. Studenten die parttime werken en naast hun studie, zoals ik zelf ook ben begonnen, en werknemers die zelf ook nog een eigen bedrijf hiernaast hebben. Deze diverse club brengt een bak kennis met zich mee die het bedrijf verder laat groeien. De dynamiek op de werkvloer is heel prettig en vooral gezellig.”

Waarom een werkgeverspartner?

“Ik wilde niet bezig zijn met administratie en HR-gerelateerde zaken. Het moet gewoon allemaal vanzelf gaan. Daarom zijn we in 2016 gaan werken met Please. Dat bleek al heel snel een succesvolle samenwerking te zijn. Wij konden heel gemakkelijk de eerste medewerkers op de loonlijst zetten. En nu hebben we er al 18 via Please in de loonlijst staan, en meerdere mensen op het oog.”

De keuze voor Please

“Door gebruik te maken van Please kunnen wij lekker doorgroeien zonder dat we daarover na hoeven te denken. Wij zijn professionals in techniek, niet in HR. Dat is Please wel. Wat Please zo professioneel maakt is dat ze de adviserende rol kunnen spelen en dat ze alle kennis in huis hebben voor het aannemen van mensen, het bijhouden van regels, het doen van de administratie. En ze ons daarin kunnen blijven ondersteunen. En dat we daarmee kunnen blijven groeien.”

Wat werkgeverskracht betekent voor TinyTronics

“Werkgeverskracht is voor mij om op een gezonde manier te groeien en de juiste mensen hierbij aan te nemen. Dat we een goede werkomgeving bieden om ook echt samen met het personeel als bedrijf te groeien.”

Gerelateerde artikelen

productiviteit medewerkers

10 tips voor lonend klachtenmanagement

Een droomklant binnenhalen doe je zo!

Uitbesteden werkgeverschap helpt mkb-bedrijven groeien

Betere balans tussen werk en privé? Lees deze 5 tips

The making of werkgeverskracht met… Paul

Wil jij ook groeien dankzij werkgeverkracht?

Yvo Struijcken

Please ondersteunt werkgevers met de juiste tools, diensten en expertise zodat zij (nog) krachtige werkgevers worden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Yvo Struijken adviseur | Please

Mail ons. Wij reageren binnen één werkdag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.