Het optimale plan voor jou en je personeel

Haal meer uit de kracht van jouw (toekomstig) personeel met het werkgeversplan. Een plan dat beschrijft hoe je werkgeverschap het beste aanpakt. En hoe personeelszaken bijdragen aan je ondernemingsplan. Zodat je het maximale uit de kracht van jouw personeel haalt om je doelen te bereiken.

Ja, ik wil een vrijblijvend werkgeversplan

Wat is een werkgeversplan?

Een 12 pagina lang of kort (het is maar hoe je het bekijkt) werkgeversplan. Eigenlijk best beknopt toch? Want daarna weet jij precies hoe je je ondernemersdoelen door vertaalt naar werkgeversdoelen, hoe je daar weer concrete acties van maakt en welke krachtige diensten van Please je daarbij ondersteunen én wat ze kosten.

Als je het ons vraagt is het werkgeversplan hét optimale plan voor jou, je onderneming én je personeel.

RI&E | Please

Een plan? En dan?

Een werkgeversplan? Wat moet ik daarmee of hoe ziet dat er uit? Allemaal vragen die in jouw hoofd opkomen waarschijnlijk…

 • Hoe ziet een werkgeversplan eruit?
  Download met één druk op de knop hieronder ons inkijkexemplaar.
 • Is een werkgeversplan persoonlijk?
  Ja! Het is gebaseerd op jouw ondernemersdoelen én -behoeften.
 • Hoelang duurt het om een werkgeversplan op te stellen?
  Het kost een uur en levert meer dan een uur op.
 • Moet ik zo’n werkgeversplan zelf maken?
  Niet perse! Wil je zelf aan de slag op basis van het inkijkexemplaar, dan kan dat. Wil je samen aan de slag? Dan doen onze adviseurs dit vrijblijvend met én voor jou.
 • Is een werkgeversplan een verkapte offerte?
  Nee, wees maar niet bang. Wij willen jou alleen maar laten inzien hoe de kracht van personeel bijdraagt aan het (versneld) behalen van je doelen. En hoe jij hierdoor kan groeien als ondernemer.

Ons advies: vraag een werkgeversplan op maat aan..in het ergste geval heb je er iets aan ????

Inkijkexemplaar werkgeversplan

Een werkgeversplan op maat

Je weet nu wat een werkgeversplan is, maar om er écht mee aan de slag te gaan raden wij je aan om een werkgeversplan op maat aan te vragen. Geheel vrijblijvend! Wij noemen dit service dus jij kunt gewoon een afspraak inplannen met Arno of Yvo voor het maken van een plan op maat.

In een gesprek van één uur hoort een van hen graag alles over jouw bedrijfsambities en halen jullie samen jouw werkgeversbehoeften en – uitdagingen boven tafel. Vanuit je huidige situatie bepalen we waar ruimte is voor verbetering en waar de (groei)kansen zitten. Wat staat je te doen als werkgever? En waar kun je ondersteuning bij gebruiken?

Het enige wat jij hoeft te doen, is te zorgen voor een kopje koffie voor onze adviseur. De rest doen we samen! 

Vraag hier een werkgeversplan op maat aan

Vragen over het werkgeversplan

Het werkgeversplan is waarschijnlijk een nieuwe term voor jou als werkgever. Wij proberen de meest gestelde vragen hieronder te beantwoorden. Want wij snappen jou ook: hoe concreter de informatie hoe beter! En mocht je na het lezen van onderstaande vragen nog steeds vraagtekens hebben, stel je vraag dan gerust door contact met ons op te nemen.

 • Niets! Dit noemen wij service dus je kunt vrijblijvend inplannen met onze adviseurs.

 • Het inkijkexemplaar is misschien niet concreet genoeg voor jou, maar op basis hiervan weet je nu wel wat een werkgeversplan is. Om er echt mee aan de slag te gaan raden wij je aan om een werkgeversplan op maat aan te vragen, geheel vrijblijvend! #geenaddertjes

 • Goede vraag, gevalletje ‘door de bomen het bos niet meer zien’. Iedere ondernemer heeft andere wensen en behoeften. Wij brengen die van jou graag in kaart zodat we een passend advies kunnen geven.

 • Een logische vraag, als ondernemer ben je altijd benieuwd naar wat iets kost. Helaas is dit echt maatwerk! Wanneer we samen een werkgeversplan voor jou maken, komen de kosten vanzelf in beeld. En zijn het kosten of is het een investering in je personeel en onderneming?

 • Heb je even…? Juiste inschaling CAO, altijd correcte arbeidsovereenkomsten en op de hoogte van wet- en regelgeving, al je personeelszaken onder één dak, ondersteuning bij goed werkgeverschap, tijdige salarisuitbetaling et cetera.

Deze ondernemers kozen al voor Please

Wil jij ook een werkgeversplan?

Arno van Helvoirt

Een werkgeversplan op maat maken doe ik graag vrijblijvend voor je. Neem gewoon contact met mij op, dan maken we er samen een.

Arno van Helvoirt adviseur | Please

Neem contact op met mij, dan gaan we samen aan de slag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.