
In deze special van Berad & Mollen. Zakelijk gezien schuift Inge Palm, formule manager bij Club Culinair, aan bij Jad Berad.
Samen gaan ze in gesprek over ondernemen en werkgeven in de horecabranche. Van het ontstaan van La Cubanita naar een keten van succesvolle horecaformules met ongeveer 100 vestigingen, ca. 3.500 medewerkers en ruim 2 miljoen gasten per jaar.
Inge vertelt hoe Club Culinair uitgroeide van een ambitieus horecaconcept tot een succesvolle groep met meerdere onderscheidende restaurantformules: La Cubanita, Bregje, Heinde en Rozey. Ze deelt meer over de uitdagingen die op hun pad kwamen, zoals corona en stijgende kosten en hoe juist díe uitdagingen hebben geleid tot vernieuwing en groei.
Een gesprek over ondernemerschap, flexibiliteit, franchising en de kracht van kansen zien in moeilijke tijden. Maar ook over modern werkgeverschap: hoe je aantrekkelijk blijft voor nieuwe generaties, hoe je mensen laat doorgroeien en waarom investeren in ontwikkeling loont.
Benieuwd hoe Please Club Culinair ondersteunt in het werkgeverschap? Lees de klantcase van Club Culinair hier.




