Logistiek-websitebanner-desktop

Wel de orders, niet de pickers?

Houd je logistiek personeel aan boord. Vergroot je werkgeverskracht.

Wel de orders, niet de pickers?

Vertrekken je mensen sneller dan je voorraad of vertrekken er meer mensen dan orders? Dan gaat er iets niet goed. Eén troost; je bent niet de enige. 

Verloop van personeel is tegenwoordig frustratie #1 in ondernemersland. Toch kennen wij ook ondernemers die hier géén last van hebben. De reden? Zij focussen zich op het werkgeverschap.

Please-TinyTronics-LR-507
Please-0897

Werkgeven anno 2022

Werkgeverschap is iets anders dan ondernemerschap. Met het runnen van de zaak en het verkondigen dat je de leukste banen van de regio hebt, ga jij jezelf in deze tijd niet meer onderscheiden. Jouw toekomstige werknemer hecht tegenwoordig veel meer waarde aan goed werkgeverschap. 

Dit weten wij, omdat wij dicht bij de werknemer én werkgever staan. We horen de échte reden waarom een logistiek-medewerker vertrekt. De markt is de laatste jaren razendsnel veranderd, zonder de juiste kennis ga jij het hoge personeelsverloop niet oplossen.

Hoe word je een betere werkgever?

Je wordt een betere werkgever door meer tijd te besteden mét jouw medewerkers in plaats van áán hen. Geef hen persoonlijke aandacht, creëer je meer binding én zorg voor meer betrokkenheid. Dit zorgt voor loyaal en weerbaar team.

Natuurlijk kun jij niet alles zelf doen. Daarom helpen wij je om een betere werkgever te worden. We ondersteunen je met de juiste tools, diensten en expertise, op de momenten dat jij het nodig hebt.

 
Collage 10
Please-TinyTronics-LR-464

Pak nu jouw kans

Jij hebt nu de kans om voor de meute uit te lopen, om jezelf te onderscheiden net als onze huidige klanten. Zij hoeven niet meer van de daken te schreeuwen hoe goed ze zijn. Met een krachtig team lost het personeelsprobleem zich vanzelf op

Besteed nu je aandacht aan het huidige team, voordat het probleem nog groter wordt. Plan een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat jij nodig hebt om te groeien als werkgever. Het is vrijblijvend, jij beslist zelf wat je met deze waardevolle informatie doet.

Eerst zien, dan geloven?

We begrijpen dat jij het enorm druk hebt en dat iedere investering in tijd weloverwogen is. Wil jij daarom liever eerst checken hoe krachtig jij nu bent als werkgever? Doe de test en ontdek binnen 1 minuut wat jouw score is!

 
Marian van Vijfeijken | Adviseur binnendienst | Please