Werkgeverskracht voor de Horeca

Wel de bar, niet de keeper?

Hou je horeca- of festivalpersoneel aan boord. Vergroot je werkgeverskracht.

Wel de cocktails, niet de shakers?

Hoe frustrerend, je mag ein-de-lijk weer vrij ondernemen. Maar je mist iets heel belangrijks; goede werknemers.

Je bent niet de enige. Verloop van personeel is frustratie #1 in ondernemersland. Je wilt niet dat jouw mensen sneller vertrekken dan jouw gasten, toch?

Toch kennen wij ook ondernemers die hier géén last van hebben. De reden? Zij focussen zich op het werkgeverschap.

Please-Bregje-LR-3064
Please-Bregje-LR-551

Werkgeven anno 2022

Werkgeverschap is iets anders dan ondernemerschap. Met het runnen van de zaak en het verkondigen dat je de leukste banen van de regio hebt, ga jij jezelf in deze tijd niet meer onderscheiden. Jouw toekomstige werknemer hecht tegenwoordig veel meer waarde aan goed werkgeverschap. 

Dit weten wij, omdat wij dicht bij de werknemer én werkgever staan. We horen de échte reden waarom een horeca-medewerker vertrekt. De markt is de laatste jaren razendsnel veranderd. Zonder de juiste kennis ga jij het personeelsverloop niet oplossen.

Hoe word je een betere werkgever?

Je wordt een betere werkgever door meer tijd te besteden mét jouw medewerkers in plaats van áán hen. Geef hen persoonlijke aandacht, creëer je meer binding én zorg voor meer betrokkenheid. Dit zorgt voor loyaal en weerbaar team.

Natuurlijk kun jij niet alles zelf doen. Daarom helpen wij je om een betere werkgever te worden. We ondersteunen je met de juiste tools, diensten en expertise, op de momenten dat jij het nodig hebt.

Collage 10
Please-Bregje-LR-455

Pak nu jouw kans

Jij hebt nu de kans om voor de meute uit te lopen, om jezelf te onderscheiden net als onze huidige klanten. Zij hoeven niet meer van de daken te schreeuwen hoe goed ze zijn. Met een krachtig team lost het personeelsprobleem zich vanzelf op

Besteed nu je aandacht aan het huidige team, voordat het probleem nog groter wordt. Plan een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat jij nodig hebt om te groeien als werkgever. Het is vrijblijvend, jij beslist zelf wat je met deze waardevolle informatie doet.

Eerst zien, dan geloven?

We begrijpen dat jij het enorm druk hebt en dat iedere investering in tijd weloverwogen is. Wil jij daarom liever eerst checken hoe krachtig jij nu bent als werkgever? Doe de test en ontdek binnen 1 minuut wat jouw score is!

Marian van Vijfeijken | Adviseur binnendienst | Please