Succesvol ondernemerschap is één, maar succesvol werkgeverschap is een tweede. De zorg voor je personeel is een belangrijke, maar ook erg tijdrovende klus. Payrollen kan dan een uitkomst bieden. Het kiezen van een payroll partner is echter geen impulsaankoop. Het gaat immers over de zorg voor je belangrijkste kapitaal: je personeel.  Het is dan ook een belangrijke keuze die je baseert op duidelijke informatie, een juiste vergelijking en een goed gevoel. Je wilt goed geïnformeerd je keuze maken. Er is een groot aantal payroll aanbieders en uitzendbedrijven waar je uit kunt kiezen. Maar hoe kies je de payroll partner die bij jouw bedrijf past?

7 redenen om te payrollen met Please

Met Please kun jij werkgeven zonder zorgen! Wij zorgen dat alle administratieve zaken rondom je personeel voor jou en je medewerkers goed geregeld zijn. Dat is de basis. Maar wij gaan graag nog een stapje verder, 'pleasen' noemen we dat.

Persoonlijk en betrokken

Oprechte aandacht, daar staan wij voor. Dat begint al bij onze adviseurs. Zij komen graag persoonlijk langs voor een advies op maat. Wij kennen jouw branche en zijn op de hoogte van ontwikkelingen die voor jouw bedrijf van toepassing kunnen zijn.

UurOnline

Een uniek urenregistratiesysteem, door Please ontwikkeld. En dankzij ons eigen software ontwikkelteam is een eigen 'look and feel' voor jouw bedrijf en koppeling met jouw systemen ook mogelijk.

Een vertrouwd team van relatiebeheerders

Wij helpen jou en je medewerkers telefonisch bij alle vragen, van aanmelding tot uitdiensttreding. Daarnaast kun je rekenen op een periodiek bezoek van je vaste relatiebeheerder.

Vele specialistische afdelingen

Een juridische afdeling, een uitgebreid backoffice team, een eigen afdeling verzuim en financiële, fiscale en HR specialisten onder één dak. Zo heb je altijd een expert binnen handbereik.

HR dienstverlening op maat

Wanneer je behoefte hebt aan deskundig advies op HR gebied of op zoek bent naar praktische ondersteuning bij een concreet HR vraagstuk.

Opleiding en ontwikkeling voor je medewerkers

Naast het scholingsbudget van STOOF ontvangen je medewerkers korting op NTI opleidingen én investeert Please extra in GoodHabitz om gratis online trainingen mogelijk te maken.

Kracht van ons collectief

Naast collectiviteitsvoordelen op verzekeringen en pensioenregelingen ontvangen je medewerkers ook korting op diverse dagjes uit, cadeaukaarten en producten.

Ontdek of payroll iets voor jou is

Ontdek of payroll bij jouw organisatie past.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Financieel directeur

Albert Zwaans

Bij Please ben je verzekerd van gemak, flexibiliteit en minder risico’s.
Albert Zwaans - Financieel directeur Please Payroll

Waarom ondernemers kiezen voor Please

Zelfstandig ondernemer

Geert Benders

Bij Beej Benders werken zo'n 180 medewerkers, waarvan het grootste deel parttime. Vrijwel alle medewerkers hebben een payroll contract bij Please. Er was direct een klik omdat Please voor 200 procent meedacht en zich flexibel opstelde.
Ontdek zelf de voordelen van payrollen met Please
 

Wil jij meer weten over payrollen via Please?

Ivy van Alphen
Adviseur intermediairs

Ivy van Alphen

Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar i.vanalphen@please.nl