Deskundig, verbindend en vooruitstrevend

Succesvol ondernemerschap is één, maar succesvol werkgeverschap is een tweede. De zorg voor je personeel is een belangrijke, maar ook erg tijdrovende klus. Payrollen kan dan een uitkomst bieden. Het kiezen van een payroll partner is echter geen impulsaankoop. Het gaat immers over de zorg voor je belangrijkste kapitaal: je personeel.  Het is dan ook een belangrijke keuze die je baseert op duidelijke informatie, een juiste vergelijking en een goed gevoel. Je wilt goed geïnformeerd je keuze maken. Er is een groot aantal payroll aanbieders en uitzendbedrijven waar je uit kunt kiezen. Maar hoe kies je de payroll partner die bij jouw bedrijf past?

7 redenen om te payrollen met Please

Met Please kun jij werkgeven zonder zorgen! Wij zorgen dat alle administratieve zaken rondom je personeel voor jou en je medewerkers goed geregeld zijn. Dat is de basis. Maar wij gaan graag nog een stapje verder, 'pleasen' noemen we dat.

Persoonlijk en betrokken

Oprechte aandacht, daar staan wij voor. Dat begint al bij onze adviseurs. Zij komen graag persoonlijk langs voor een advies op maat. Wij kennen jouw branche en zijn op de hoogte van ontwikkelingen die voor jouw bedrijf van toepassing kunnen zijn.

UurOnline

Een uniek urenregistratiesysteem, door Please ontwikkeld. En dankzij ons eigen software ontwikkelteam is een eigen 'look and feel' voor jouw bedrijf en koppeling met jouw systemen ook mogelijk.

Een vertrouwd team van relatiebeheerders

Wij helpen jou en je medewerkers telefonisch bij alle vragen, van aanmelding tot uitdiensttreding. Daarnaast kun je rekenen op een periodiek bezoek van je vaste relatiebeheerder.

Vele specialistische afdelingen

Een juridische afdeling, een uitgebreid backoffice team, een eigen afdeling verzuim en financiële, fiscale en HR specialisten onder één dak. Zo heb je altijd een expert binnen handbereik.

HR dienstverlening op maat

Wanneer je behoefte hebt aan deskundig advies op HR gebied of op zoek bent naar praktische ondersteuning bij een concreet HR vraagstuk.

Opleiding en ontwikkeling voor je medewerkers

Naast het scholingsbudget van STOOF ontvangen je medewerkers korting op NTI opleidingen én investeert Please extra in GoodHabitz om gratis online trainingen mogelijk te maken.

Kracht van ons collectief

Naast collectiviteitsvoordelen op verzekeringen, pensioenregelingen en de vakbond ABW ontvangen je medewerkers ook korting op diverse dagjes uit.

Ontdek of payroll iets voor jou is

Ontdek of payroll bij jouw organisatie past.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Financieel directeur

Albert Zwaans

Bij Please ben je verzekerd van gemak, flexibiliteit en minder risico’s.
Albert Zwaans - Financieel directeur Please Payroll

Waarom ondernemers kiezen voor Please

 
Eigenaar The Amsterdam Baghouse

Geert Bergsma

Als ondernemer heb ik meegemaakt wat er gebeurt als een medewerker langdurig ziek is en je in een re-integratietraject terechtkomt. Als er nú iets gebeurt met mijn personeel, kan ik toch verder met mijn werk.
Bekijk hier alle payroll voordelen
Mock-up Please Magazine 12

Please Magazine

Twee keer per jaar brengt Please haar eigen magazine uit. Met steeds een nieuw thema. In iedere editie kun je rekenen op:

  • inspirerende verhalen van ondernemers;
  • Please klanten én een medewerker aan het woord;
  • trends, tips en ontwikkelingen van onze eigen, maar ook externe experts;
  • een column door een bekende Nederlander;
  • en meer…
Please Magazine bekijken

Wil jij meer weten over payrollen via Please?

Adviseur

Linda Filippini

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar l.filippini@please.nl
Contact