Dit levert payroll op voor jouw onderneming

Please Payroll neemt je alle administratieve verplichtingen, rompslomp en risico’s van het werkgeverschap deskundig uit handen. Dat betekent:

  • gemak;
  • flexibiliteit;
  • zekerheid;
  • collectieve voordelen;
  • én minder risico dankzij payrolling.

Als je payrollt weet je zeker dat alles goed geregeld is. Dat geeft rust én biedt kansen voor je onderneming. Jij kunt je immers weer volledig richten op het ondernemerschap. Wij regelen de rest. Ben je benieuwd naar alle voordelen van payrolling? Lees dan snel verder en ontdek ook wat Please je allemaal uit handen neemt.

Benieuwd of payroll iets voor jou is?

Doe de payroll test

De voordelen voor jou als ondernemer en jouw werknemers

Geen omkijken naar personeelszaken

Je werft je eigen medewerkers en meldt ze eenvoudig bij ons aan. Vanaf dat moment word je volledig ontzorgt. Jij hoeft alleen nog maar de gewerkte uren door te geven. Zo gemakkelijk is payroll.

Meer flexibele contractsvormen

Veel bedrijven hebben behoefte aan flexibiliteit. Echter mag je een werknemer maximaal 3 tijdelijke contracten in 2 jaar aanbieden. Kies je voor payroll? Dan kun je ook uitzendcontracten aanbieden. Hierdoor kun je je werknemers 6 contracten in 4 jaar aanbieden.

Minder risico's

Personeel in dienst hebben brengt risico's en zorgen met zich mee. Denk aan loondoorbetaling bij een zieke werknemer. Of een fikse boete als je de loonheffingen niet goed afdraagt. Als je payrollt draag je dit soort risico's over aan Please. Een geruststellend idee.

Tijd & kosten besparen

Dankzij onze bedrijfsomvang kunnen wij processen automatiseren, zaken voordeliger inkopen én risico’s beter spreiden en opvangen. Daarom weten we zeker dat gebruikmaken van onze diensten gunstiger, minder tijdrovend én goedkoper is dan wanneer je zelf je personeelszaken regelt.

Deskundig antwoord op al je vragen

Werkgeven is een van de meest complexe aspecten van het ondernemerschap. Want, hoe blijf je op de hoogte van alle veranderingen wet- en regelgeving? En hoe hanteer je een correcte personeels- en salarisadministratie? Als je payrollt kun je met al deze vragen bij ons terecht.

Inzicht in je personeelkosten

Weet jij exact wat je werknemer kost? Denk naast het brutosalaris ook aan de kosten van sociale werkgeverslasten, sectorpremies, vakantiedagen, verzekeringen, pensioen, administratieve kosten, et cetera. Wij brengen jouw personeelskosten volledig transparant in kaart dankzij de afgesproken factor.

Goede personeelsvoorzieningen

Naast voordelen voor jou als werkgever is payroll ook voordelig voor je werknemers. Wij betalen het salaris op tijd en alles is administratief in orde. Ook profiteren je werknemers van een uitgebreid pakket aan extra's en voordelen, waaronder gratis online trainingen en kortingen op dagjes uit.

Plan een adviesgesprek

Behoefte aan meer informatie over payroll? Of benieuwd naar wat Please voor jouw organisatie kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Geef hieronder je voorkeursdatum aan en onze adviseurs nemen contact met je op om de afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bespaar tijd én kosten met payroll

Regel je je personeelszaken momenteel zelf of werk je samen met een salarisverwerker, accountant, jurist en of andere adviseur? Ondanks dat je enkele taken uitbesteedt ben je iedere maand al snel heel wat kostbare uren kwijt om je personeels- en salarisadministratie bij te werken. Een belangrijke, maar tijdrovende klus. Als je kiest voor Please dan regelen wij dit allemaal voor je. Bekijk hieronder hoeveel je bespaart met payroll en bedenk alvast waar je deze uren veel beter aan kunt besteden.

Please PayrollUitzendbureauSalarisverwerkerAccountant
Opstellen arbeidsovereenkomst
Contractverlengingen
(Proforma) Salarisberekeningen
Salarisbetaling
Afdracht sociale lasten
Verlofregistratie
Afhandeling uitdienstmelding
Verzuimbegeleiding zieke werknemers
Contact Arbodienst en UWV bij ziekte
Re-integratie en poortwachtertrajecten
Bijhouden cao's en wet- en regelgeving
Uitzoeken juridische vraagstukken
Collectiviteitskorting voor werknemers
Aansprakelijkheid als juridisch werkgever
Je bespaart in uren per maand:17 uur17 uur*2 uur2 uur

* Dezelfde tijdbesparing, maar een uitzendbureau is gemiddeld 20% duurder dan een payroll bedrijf.

Dit vinden andere ondernemers van payroll

Zelfstandig ondernemer

Geert Benders

Bij Beej Benders werken zo'n 180 medewerkers, waarvan het grootste deel parttime. Vrijwel alle medewerkers hebben een payroll contract bij Please. Er was direct een klik omdat Please voor 200 procent meedacht en zich maximaal flexibel opstelde.
Ontdek zelf de voordelen van payrollen met Please
 

Vragen over payroll voor jouw onderneming?

Manager advies

Twan Bakens

Een nieuwe klant verwelkomen is alles behalve een snel verkooppraatje. Het gaat om oprecht en deskundig advies.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar t.bakens@please.nl
Contact