Altijd en overal eenvoudig uren boeken en accorderen? Geen gedoe meer met urenbriefjes of een planning die op het eind van de week onleesbaar is geworden? Wil jij al je personeelsadministratie op een plek kunnen inzien? Dat kan met UurOnline, het unieke online personeelsdossier van Please.

Onze eigen software engineers ontwikkelden UurOnline voor onze opdrachtgevers en medewerkers in 2007. Sinds die tijd werken zij dagelijks aan de optimalisatie van UurOnline.

Alles in één dashboard

Contracten, loonstroken, salariskalenders, ziekte- en verlofoverzicht, facturen, informatieve downloads en meer, overzichtelijk in één persoonlijk dashboard.

Gemakkelijk en snel uren boeken

Je ontvangt van ons een herinnering per e-mail of sms wanneer je uren moet boeken en accorderen. Vervolgens log je eenvoudig in via je desktop of mobiel.

Bescherming persoonsgegevens

De persoonlijke gegevens van jou én je medewerkers worden met de grootste zorg door ons behandeld en beveiligd conform de huidige wet- en regelgeving.

Theming

Wil je UurOnline voorzien van jouw bedrijfslogo en huisstijlkleuren? Geen probleem! Ons software team implementeert dit graag voor je.

Altijd in ontwikkeling

Snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Onze software engineers werken daarom altijd aan een nóg beter UurOnline.

100% uptime

Dankzij onze keuze voor een Software-Defined Datacenter (SDDC) kunnen wij een hoge performance en 100% uptime bieden.
UurOnline voor werkgevers

Mobiel uren boeken, kan dat? Natuurlijk!

UurOnline is niet alleen toegankelijk via je desktop maar uiteraard ook via tablet en mobiel. Zo hebben jij én je medewerkers ook onderweg of thuis op de bank toegang tot het persoonlijke dashboard. Uren boeken en accorderen vanuit je luie stoel? Dat kan! En loonstroken inzien of snel een factuur opvragen was nog nooit zo eenvoudig!

En je medewerkers? Zij ontvangen een sms’je wanneer hun loon is overgemaakt en kunnen dan dezelfde dag hun loonstrook bekijken in UurOnline. Daarnaast maken je medewerkers gebruik van Please Pleasure, het collectitiveitsplatform van Please. Via UurOnline zijn al die leuke kortingen en voordelen letterlijk binnen handbereik.

urenbirefjes op een iphone

Gebruiksvriendelijk

UurOnline is geschikt voor alle devices. Zo profiteer jij van het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van het online uren boeken.

Compact

Jouw personeelsadministratie in je broekzak. Dit neem je altijd en overal met je mee.

Taakgericht

Je krijgt een e-mail of sms'je wanneer er een taak voor je klaarstaat. Op de homepage van het dashboard vind je al je taken terug.

Snelheid

Binnen een paar clicks of swipes is jouw personeelsadministratie in orde.

Beveiliging

Ook via mobiel zijn alle persoonsgegevens optimaal beveiligd en beschermd. Daar kun je vanuit gaan!

24/7 bereikbaar

UurOnline is 24/7 bereikbaar voor opdrachtgevers en medewerkers. Ook voor vragen kun je hier altijd terecht.

Vragen over UurOnline? Wij adviseren je graag

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl