Please neemt je alle administratieve verplichtingen, rompslomp en risico’s van het werkgeverschap deskundig uit handen. Op deze manier weet je zeker dat alles goed geregeld is en kun jij je weer volledig focussen op jouw bedrijf.

Zo profiteer jij als ondernemer van:

  • Zorgeloos werkgeven: je weet zeker dat jouw personeelszaken goed geregeld zijn
  • Meer tijd voor jouw bedrijf: jij hebt geen omkijken meer naar de rompslomp van het werkgeverschap
  • Minder risico’s: jij verlegt werkgeversrisico’s, zoals verzuim, naar jouw partner in personeelszaken: Please!
  • Inzicht in je personeelskosten: je ontvangt één overzichtelijke factuur met daarop de all-in kostprijs van jouw personeel

De voordelen voor jou als ondernemer en jouw werknemers

Geen omkijken naar personeelszaken

Je werft je eigen medewerkers en meldt ze eenvoudig bij ons aan. Vanaf dat moment word je volledig ontzorgd. Jij hoeft alleen nog maar de gewerkte uren door te geven. Zo gemakkelijk is payroll.

Minder risico's

Personeel in dienst hebben brengt risico's en zorgen met zich mee. Denk aan loondoorbetaling bij een zieke werknemer. Of een fikse boete als je de loonheffingen niet goed afdraagt. Als je payrollt draag je dit soort risico's over aan Please. Een geruststellend idee.

Tijd & kosten besparen

Dankzij onze bedrijfsomvang kunnen wij processen automatiseren, zaken voordeliger inkopen én risico’s beter spreiden en opvangen. Daarom weten we zeker dat gebruikmaken van onze diensten gunstiger, minder tijdrovend én goedkoper is dan wanneer je zelf je personeelszaken regelt.

Deskundig antwoord op al je vragen

Werkgeven is een van de meest complexe aspecten van het ondernemerschap. Want, hoe blijf je op de hoogte van alle veranderingen wet- en regelgeving? En hoe hanteer je een correcte personeels- en salarisadministratie? Als je payrollt kun je met al deze vragen bij ons terecht.

Inzicht in je personeelkosten

Weet jij exact wat je werknemer kost? Denk naast het brutosalaris ook aan de kosten van sociale werkgeverslasten, sectorpremies, vakantiedagen, verzekeringen, pensioen, administratieve kosten, et cetera. Wij brengen jouw personeelskosten volledig transparant in kaart dankzij de afgesproken factor.

Goede personeelsvoorzieningen

Naast voordelen voor jou als werkgever is payroll ook voordelig voor je werknemers. Wij betalen het salaris op tijd en alles is administratief in orde. Ook profiteren je werknemers van een uitgebreid pakket aan extra's en voordelen, waaronder gratis online trainingen en kortingen op dagjes uit.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers en werkgevers

Schrijf je in en blijf automatisch op de hoogte van nieuws en tips over ondernemen en werkgeven.

Ik wil me inschrijven!

Bespaar tijd én kosten met payroll

Regel je je personeelszaken momenteel zelf of werk je samen met een salarisverwerker, accountant, jurist en of andere adviseur? Ondanks dat je enkele taken uitbesteedt ben je iedere maand al snel heel wat kostbare uren kwijt om je personeels- en salarisadministratie bij te werken. Een belangrijke, maar tijdrovende klus. Als je kiest voor Please dan regelen wij dit allemaal voor je. Bekijk hieronder hoeveel je bespaart met payroll en bedenk alvast waar je deze uren veel beter aan kunt besteden.

PleaseUitzendbureauSalarisverwerkerAccountant
Opstellen arbeidsovereenkomst
Contractverlengingen
(Proforma) Salarisberekeningen
Salarisbetaling
Afdracht sociale lasten
Verlofregistratie
Afhandeling uitdienstmelding
Verzuimbegeleiding zieke werknemers
Contact Arbodienst en UWV bij ziekte
Re-integratie en poortwachtertrajecten
Bijhouden cao's en wet- en regelgeving
Uitzoeken juridische vraagstukken
Collectiviteitskorting voor werknemers
Aansprakelijkheid als juridisch werkgever
Je bespaart in uren per maand: 17 uur17 uur*2 uur2 uur

* Dezelfde tijdbesparing, maar een uitzendbureau is gemiddeld 20% duurder dan een payroll bedrijf.

Dit vinden andere ondernemers van Please

Zelfstandig ondernemer

Geert Benders

Bij Beej Benders werken zo'n 180 medewerkers, waarvan het grootste deel parttime. Vrijwel alle medewerkers hebben een payroll contract bij Please. Er was direct een klik omdat Please voor 200 procent meedacht en zich flexibel opstelde.
Ontdek de voordelen van samenwerken met Please
 

Vragen over payroll voor jouw onderneming?

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl