Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken bij het voeren van plannings- en beoordelingsgesprekken met je medewerkers? Vraag dan geheel kosteloos de Please HR scorecard aan. Dit handige hulpmiddel helpt je om je ontwikkelgesprekken te structureren. Je hebt direct een leidraad in handen waarmee je moeiteloos een ontwikkelgesprek voert.

In de Please HR scorecard hebben we 6 kerncompetenties en de bijbehorende deelcompetenties vastgesteld. Tijdens het planningsgesprek brengen jij en je medewerker, op basis van de competenties,  in kaart wat er van de medewerker verwacht wordt binnen zijn/haar huidige functie. Samen stel je doelstellingen en tijdens het beoordelingsgesprek meet je de persoonlijke en professionele groei binnen de functie.

Dankzij de Please HR scorecard bouw je een zorgvuldig personeelsdossier van al je medewerkers en dat is voor iedereen een goede zaak.

Wil je liever een maatwerk HR scorecard die volledig aansluit bij jouw bedrijf? Vul dan onderstaande vragen in en onze HR experts nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over de scorecard? Bel me gerust!

Malaika van den Eijnde
Coördinator HR

Malaika van den Eijnde

Heb je geen eigen HR afdeling maar kun je wel hulp gebruiken op dit vlak? Neem gerust contact op. Ik help je graag!
Bel naar

0492 216 996

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar m.vandeneijnde@please.nl