Een partner in personeelszaken inzetten is voor iedere ondernemer interessant. De ruim 1100 klanten waarvoor wij al mogen werken ervaren iedere dag het gemak. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees hier wat het uitbesteden van hun personeelszaken hen oplevert.

Wil je weten of dat het uitbesteden van je personeelszaken voor jou interessant is? Doe de test!

Stap 1 van 5

  • Als werkgever ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van een goede personeels- en salarisadminstratie.

Dit is wat het uitbesteden van je personeelszaken jou en je medewerkers oplevert

Geen omkijken naar personeelszaken

Vanaf het moment dat je je personeelszaken bij ons onderbrengt, word je volledig ontzorgd. Jij hoeft alleen nog maar de gewerkte uren door te geven. Zo gemakkelijk is het uitbesteden van je personeelszaken.

Meer flexibele contractsvormen

Veel bedrijven hebben behoefte aan flexibiliteit. Echter mag je een werknemer maximaal 3 tijdelijke contracten in 3 jaar aanbieden. Kies je voor flex? Dan kun je ook uitzendcontracten aanbieden. Hierdoor kun je je werknemers tot 5,5 jaar flexibiliteit bieden.

Minder risico's

Personeel in dienst hebben brengt risico's en zorgen met zich mee. Denk aan loondoorbetaling bij een zieke werknemer. Of een fikse boete als je de loonheffingen niet goed afdraagt. Als je je personeelszaken uitbesteedt, draag je dit soort risico's over aan Please. Een geruststellend idee.

Tijd & kosten besparen

Dankzij onze bedrijfsomvang kunnen wij processen automatiseren, zaken voordeliger inkopen én risico’s beter spreiden en opvangen. Daarom weten we zeker dat gebruikmaken van onze diensten gunstiger, minder tijdrovend én goedkoper is dan wanneer je zelf je personeelszaken regelt.

Deskundig antwoord op al je vragen

Werkgeven is een van de meest complexe aspecten van het ondernemerschap. Want, hoe blijf je op de hoogte van alle veranderingen wet- en regelgeving? En hoe hanteer je een correcte personeels- en salarisadministratie? Als je uitbesteedt kun je met al deze vragen bij ons terecht.

Inzicht in je personeelkosten

Weet jij exact wat je werknemer kost? Denk naast het brutosalaris ook aan de kosten van sociale werkgeverslasten, sectorpremies, vakantiedagen, verzekeringen, pensioen, administratieve kosten, et cetera. Wij brengen jouw personeelskosten volledig transparant in kaart dankzij de afgesproken factor.

Goede personeelsvoorzieningen

Naast voordelen voor jou als werkgever is uitbesteden ook voordelig voor je werknemers. Wij betalen het salaris op tijd en alles is administratief in orde. Ook profiteren je werknemers van een uitgebreid pakket aan extra's en voordelen, waaronder gratis online trainingen en kortingen op dagjes uit.

Advies nodig bij jouw testresultaten?

Arno van Helvoirt
Adviseur

Arno van Helvoirt

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar a.vanhelvoirt@please.nl