Doe de payroll test

Ontdek binnen 5 klikken of payroll iets is voor jou

Payroll iets voor jou? Doe de test!

Een payrollbedrijf inzetten is voor ieder bedrijf dat met personeel werkt interessant. Met payrolling komen jouw medewerkers op de loonlijst van een payroll organisatie, dat kan al vanaf één persoon zijn. Payrolling is mogelijk in elke branche bijvoorbeeld de horeca, detailhandel of retail branche. En niet alleen voor bedrijven maar ook voor (sport)clubs, stichtingen en verenigingen.

Wil je weten of payroll voor jou interessant is? Doe de payroll test!

20%

1 / 5

  • Hoe regel jij je personeelszaken? En hoeveel tijd kost het je per maand? Stel jezelf de vraag: besteed je jouw personeelszaken het liefst uit of regel je alles graag zelf?

Dit is wat payroll je oplevert voor jou en je medewerkers

Geen omkijken naar personeelszaken

Je werft je eigen medewerkers en meldt ze eenvoudig bij ons aan. Vanaf dat moment word je volledig ontzorgt. Jij hoeft alleen nog maar de gewerkte uren door te geven. Zo gemakkelijk is payroll.

Meer flexibele contractsvormen

Veel bedrijven hebben behoefte aan flexibiliteit. Echter mag je een werknemer maximaal 3 tijdelijke contracten in 2 jaar aanbieden. Kies je voor payroll? Dan kun je ook uitzendcontracten aanbieden. Hierdoor kun je je werknemers 6 contracten in 4 jaar aanbieden.

Minder risico's

Personeel in dienst hebben brengt risico's en zorgen met zich mee. Denk aan loondoorbetaling bij een zieke werknemer. Of een fikse boete als je de loonheffingen niet goed afdraagt. Als je payrollt draag je dit soort risico's over aan Please. Een geruststellend idee.

Tijd & kosten besparen

Dankzij onze bedrijfsomvang kunnen wij processen automatiseren, zaken voordeliger inkopen én risico’s beter spreiden en opvangen. Daarom weten we zeker dat gebruikmaken van onze diensten gunstiger, minder tijdrovend én goedkoper is dan wanneer je zelf je personeelszaken regelt.

Deskundig antwoord op al je vragen

Werkgeven is een van de meest complexe aspecten van het ondernemerschap. Want, hoe blijf je op de hoogte van alle veranderingen wet- en regelgeving? En hoe hanteer je een correcte personeels- en salarisadministratie? Als je payrollt kun je met al deze vragen bij ons terecht.

Inzicht in je personeelkosten

Weet jij exact wat je werknemer kost? Denk naast het brutosalaris ook aan de kosten van sociale werkgeverslasten, sectorpremies, vakantiedagen, verzekeringen, pensioen, administratieve kosten, et cetera. Wij brengen jouw personeelskosten volledig transparant in kaart dankzij de afgesproken factor.

Goede personeelsvoorzieningen

Naast voordelen voor jou als werkgever is payroll ook voordelig voor je werknemers. Wij betalen het salaris op tijd en alles is administratief in orde. Ook profiteren je werknemers van een uitgebreid pakket aan extra's en voordelen, waaronder gratis online trainingen en kortingen op dagjes uit.

Advies nodig bij jouw testresultaten?

Adviseur

Linda Filippini

Dagelijks ga ik langs bij ondernemers uit alle branches en windrichtingen. Ik begrijp wat de klant wil en kom zo tot een passend voorstel.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar l.filippini@please.nl
Contact