header Voorbeeld

Please voor startende
werkgevers

Please voor startende werkgevers met ambitie

Wij hoeven jou niet uit te leggen hoe ondernemen werkt. Sta je op het punt om je eerste medewerker aan te nemen. Of twijfel je erover om dat te doen? Go for it! En maak er direct en krachtige start van met de (flexibele) ondersteuning van Please.

Wesa startende werkgevers
Please-LR-Keukenconfessies-2-04-1

Dit is waarom je als startende werkgever kiest voor Please

Als startend werkgever krijg je te maken met een hoop nieuwe uitdagingen. Maar geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Samen maken we van jou een sterkere werkgever. Hoe we dit doen?

Als startend werkgever ondersteunen wij jou op weg naar krachtig werkgeverschap. De hoeveelheid ondersteuning? Dat bepaal jij. De vele risico’s beperken als startend werkgever? Regelen we. Extra HR ondersteuning nodig van onze experts? Doen ze graag! Please is dé werkgeverspartner voor startende werkgevers.

Het gemak van Please als werkgeverspartner

  • Beperk je risico’s: als startend werkgever komt er veel op je af. Beperk daarom je risico’s door samen te werken met een partner die jouw kracht als werkgever én ondernemer vergroot.
  • Focus op waar jij goed in bent: met Please als jouw werkgeverspartner kan jij gewoon blijven doen waar je goed in bent, ondernemen.
  • Succesvol werkgeven: is werkgeven nieuw voor je? Geen probleem. Met onze ondersteuning laten we je zien hoe je een goede werkgever wordt.
  • Digitale ondersteuning: Met onze online werkgevers tools zit de expertise van Please in je broekzak. Inzicht in jouw werkgeverszaken wanneer jij het nodig hebt. Altijd en overal.
Please-Acne-Schoonheidsinstituut-8

Zij merken de kracht van sterk werkgeverschap:

Laden..

Celil bedrijfsdiensten

We willen niemand van ons personeel tekort doen. Daarom hebben we gekozen voor Please, zij zijn op de hoogte van alle regels en ondersteunen ons zodat wij alles goed regelen voor ons personeel.

Celil bedrijfsdiensten

Uitzenden en payroll

Schoonmaakbedrijf

Aantal medewerkers: 5

Holland Evenementen Groep

We zijn bezig met het realiseren van een koppeling tussen ons in-/ uitkloksysteem en Aybler van Please. Nu doen we alles nog met de hand en dat is een flinke klus! Straks genereren we met één druk op de knop al de uit te betalen uren. Dan behalen we echt grote winst!

Holland Evenementen Groep

Uitzenden

Evenementenbranche

Aantal medewerkers: 50+

Fratelli Shoes

Please ondersteunt mij bij het werkgeverschap. Als ondernemer wil je passie uitdragen en je bedrijf sturen met emotie. Ik wil niet alleen geld verdienen, ik wil bezig zijn met iets waar ik van hou. En Please maakt dat mede mogelijk.

Fratelli Shoes

Payroll en uitzenden

Retail

Aantal medewerkers: 4

Acne- en schoonheidsinstituut Annie Verhoeven

Ieder jaar hikten we aan tegen de uitbetaling van het vakantiegeld aan de meiden, dat is toch een flink bedrag. Nu is dat allemaal opgevangen in de prijsafspraak met Please.

Acne- en schoonheidsinstituut Annie Verhoeven

Payroll

Schoonheidsspecialist

Aantal medewerkers: 2

La Cubanita

Please is ook een grote partij net als La Cubanita. We hebben gekozen voor Please omdat we wilden dat het voor onze medewerkers allemaal goed geregeld is. Daarnaast ondersteunt Please ons op alle fronten.

La Cubanita

Uitzenden

Horeca

Aantal medewerkers: 50+

Opvallers

Bij Please heb je een vast team met contactpersonen. Ze denken met ons mee over de inzet van medewerkers en verstrekken ons de informatie die we nodig hebben. Vooral met het oprichten van onze nieuwe detacheringstak in 2018 hebben ze ons erg geholpen. Wij zien Please daarom veel meer als partner!

Opvallers

Uitzenden

Fieldmarketing bureau

Aantal medewerkers: 50+