Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als loonadministrateur met mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen? Liggen jouw kwaliteiten in het nauwgezet verlonen van ruim 10.000 medewerkers? Dan is de functie van medewerker loonadministratie écht iets voor jou.

Wat ga je doen?

Jij maakt onderdeel uit van het team loonadministratie wat bestaat uit 8 collega’s. De backoffice vormt het hart van Please waarbij je als afdeling zijnde veel ondersteuning biedt aan relatiebeheer intern. In jouw werkzaamheden vervul je dus een echte spilfunctie waarbij kennis, vaardigheden en precisie voorop staan.

Als loonadministratie medewerker bij Please heb je een hele afwisselende baan. Geen enkele dag is hetzelfde. Je vindt het leuk om ondersteuning te bieden aan het team loonadministratie en je vindt het leuk om de inlenersbeloningen van nieuwe aanmeldingen te beoordelen.

Spilfunctie

Als loonadministratie medewerker ben je verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van de salarisverwerking van onze opdrachtgevers en medewerkers. Jij zorgt er, samen met je volledige team, voor dat elke loonperiode de salarissen weer vlekkeloos de deur uit gaan.

Wie is ‘jij’?

Jij hebt een HBO diploma op zak en je hebt al relevante werkervaring opgedaan met salarisadministratie en salarispakket AFAS Profit of je bent in het bezit van het PDL diploma. Daarnaast ben jij:

  • Analystisch en secuur: jij checkt alle data nauwgezet voordat je de verloning accordeert.
  • Verantwoordelijk en kritisch: jij en je collega’s houden elkaar scherp, mocht er onverhoopt iets mis gaan dan haal jij het onderste uit de kan om dit op te lossen.
  • Zelfstandig en proactief: je weet je weg te vinden in wet- en regelgeving. Kom je er niet aan uit? Dan loop je even langs bij één van je collega’s.
  • Flexibel en stressbestendig: ook tijdens een drukke dag waarop je midden in een verloning zit vind jij de tijd om je collega’s te helpen of een vraag van een opdrachtgever te beantwoorden.
  • Klantgericht en communicatief vaardig: jij weet complexe zaken omtrent verloning om te zetten naar begrijpbare taal voor onze opdrachtgevers, medewerkers en je interne collega’s.

Wat kun je van Please verwachten?

Een fulltime functie (40 uur) bij een top 5 organisatie in de HR branche. En ondanks dat wij ruim 10.000 medewerkers in heel Nederland verlonen, kenmerkt Please zich door een informele werksfeer en haar platte organisatiestructuur. Daarnaast:

  • kun je rekenen op een marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van kennis en (werk)ervaring;
  • zijn 28 vakantiedagen de standaard en heb je de mogelijkheid deze bij te kopen;
  • wordt de lunch door Please verzorgd en is er tijd voor een potje tafeltennis!

Interesse gewekt? Solliciteren maar!

Marius van Sprang, onze coördinator loonadministratie, kijkt ernaar uit om jouw CV met motivatiebrief te ontvangen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via 0492 – 388 888.

Direct solliciteren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.