Ben jij van nature iemand die altijd de beste kwaliteit van dienstverlening wil bieden? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En lijkt het je leuk om je eigen opdrachtgeversbestand te “hebben”? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Please zijn we namelijk op zoek naar een accountmanager (interne term: relatiebeheerder extern) die ons team komt versterken. Jouw belangrijkste taak is zorgen dat onze opdrachtgevers tevreden zijn én blijven over onze dienstverlening. Daarvoor moeten ze goed geïnformeerd worden over wet- en regelgeving, cao, factorafspraken en door de overheid aangekondigde veranderingen. Met jouw rol van accountmanager binnen Please kun je écht het verschil maken, ook voor onze opdrachtgevers. Tof he?

Hoe ziet jouw werkweek eruit bij Please?

Meestal start je de week op kantoor (of online vanuit huis in tijden van corona), samen met je teamleden (en goede koffie). Jullie hebben een gezamenlijk overleg waarin nieuws wordt gedeeld, maar ook casussen worden besproken. Van daaruit ga je die dag verder met je administratieve werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: cao’s uitpluizen, inschaling van medewerkers, factorberekeningen, offertes opstellen en bespreken, bezoekverslagen uitwerken, klantbezoeken voorbereiden en ga zo maar door. Je dag wordt onderbroken door een pauze waarbij je beschikt over een geheel verzorgde lunch én een potje tafeltennis of –voetbal.

Van dinsdag tot en met vrijdagochtend ben jij in principe op de weg. Lekker aan het toeren door ons kikkerlandje en bij de meest diverse ondernemers een kijkje in de keuken nemen. Je begeleidt hen met alle zorgen rondom het werkgeverschap. Je behandelt tijdens deze gesprekken zaken als: bedrijfsbeeld, samenwerking met Please, cao zaken, wetgeving en alles wat verder ter tafel komt.

Je sluit de week ook weer af op kantoor, wel zo gezellig nog net voor het weekend. Je gebruikt deze middag om zaken uit te werken, collega’s in te schakelen voor hulp waar nodig, een overleg te voeren met een collega of misschien gewoon om nog wat telefoontjes te plegen. We sluiten de week af met een korte vrijdagmiddagborrel; geen verplichting, gewoon kort gezellig de week én het weekend even doorspreken.

Concreet bestaan je werkzaamheden uit:

 • Commerciële plannen opstellen om jouw omzet/klantenportefeuille te laten groeien;
 • Zelfstandig afspraken plannen en dus je eigen agendabeheer;
 • Goede voorbereiding van je klantafspraken, denk aan: controle op juist toepassen cao afspraken, aflopende contracten, ziekteverzuim, betalingsgedrag;
 • Zelfstandig voeren van klantgesprekken, waarbij je voornaamste doel een maximale tevreden klant is;
 • Uitwerken van bezoekverslagen en zorgen voor correcte dossieropbouw;
 • Omzetprognoses maken, zodat de directie (mede met jouw input) kan zorgen voor een helder en concreet jaarplan.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

 • HBO diploma op zak, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede communicatieve vaardigheden en van nature een nieuwsgierig karakter. Je wilt die ondernemer doorgronden, hem/haar écht begrijpen en kunnen voorzien van het beste advies;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, files kunnen wij tenslotte ook niet voorspellen;
 • Bij voorkeur fulltime beschikbaar.

Wat kun je van Please verwachten?

Een fulltime functie (40 uur) bij een top 5 organisatie in de HR branche. Please kenmerkt zich door een informele werksfeer en haar platte organisatiestructuur. Daarnaast:

 • Kun je rekenen op een marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van kennis en (werk)ervaring;
 • Zijn 28 vakantiedagen de standaard en heb je de mogelijkheid deze bij te kopen;
 • Een leaseauto;
 • Wordt de lunch door Please verzorgd en is er tijd voor een potje tafeltennis!

Tot slot… 3 redenen waarom deze functie (n)iets voor jou is:

Omdat je, net als wij, staat voor optimale klantbeleving Omdat je liever met producten werkt, dan in de dienstverlening
Omdat je van commercie houdt, maar niet van acquisitie Omdat je niet houdt van een vers gekookt eitje bij je lunch
Omdat je toeren in je leaseauto wel ziet zitten Omdat je vies bent van autorijden

Lijkt het je wat? Super!

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Hoe? Dat mag je zelf bepalen, wij laten ons graag verrassen met CV’s, brieven, filmpjes, presentaties en wie weet verzin jij nog iets anders! Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via 0492 – 388 888.

Direct solliciteren

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.