Werken bij Please

Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Word jij onze nieuwe collega?

Please Payroll is de landelijke payrollspecialist voor het MKB en de uitzendbranche. Dagelijks zetten wij ons met hart en ziel in voor onze klanten. Ons doel? Ervoor zorgen dat hun personeelszaken eenvoudig, betaalbaar en vooral goed geregeld zijn. Zo kunnen zij blijven ondernemen, dat noemen wij werkgeven zonder zorgen!

En dat wordt gewaardeerd. Iedere dag kiest tenminste één ondernemer voor de dienstverlening van Please. Dankzij onze omvang kunnen we processen automatiseren, zaken voordeliger inkopen en risico’s nog beter spreiden en opvangen. Als medewerker ben je hierin een belangrijke schakel!

Onze klanten pleasen

Het juridisch en administratief werkgeverschap van ondernemers overnemen is een mooie maar grote verantwoordelijkheid. Wij doen er dan ook alles aan om het vertrouwen van klanten te verdienen en behouden. En dat geldt voor iedereen bij Please, of je nu een commerciële, juridische of een administratieve functie bij ons hebt. Want, hoe beter wij ons werk doen, hoe meer voordelen onze klanten en hun medewerkers ervaren.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar klantgerichte professionals die van aanpakken weten. Please staat voor werken met een hecht team in een prettige en positieve werksfeer. Naast een marktconform salaris kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket personeelsvoorzieningen en goede arbeidsvoorwaarden.

Bekijk de openstaande vacatures

Staat jouw toekomstige baan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie en wie weet behoor jij binnenkort ook tot het team van Please Payroll.

Stagiair IT beheer & support

11 december 2017

Als stagiaire IT beheer & support verzorg je het onderhoud en de inrichting van de werkplekken van alle Please collega's...

Lees verder

Salesadviseur intermediairs

11 december 2017

Voelt adviseren en overtuigen voor jou als een tweede natuur? En ben jij klaar om de intermediaire markt te veroveren ...

Lees verder

Open sollicitatie insturen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe is het om bij Please te werken?

Relatiebeheerder intern

Valeska Mensonides

Toen ik begon bij Please ben ik met open armen ontvangen door het team van Please Payroll. Als relatiebeheerder intern ben ik onder andere het directe contact tussen onze opdrachtgevers en medewerkers. Een leuke uitdaging, iedere dag weer!
 
Contact