Please is de landelijke specialist op het gebied van werkgeven voor het mkb en de uitzendbranche. Dagelijks zetten wij ons met hart en ziel in voor onze klanten. Ons doel? Ervoor zorgen dat hun personeelszaken eenvoudig, betaalbaar en vooral goed geregeld zijn. Zo kunnen zij blijven ondernemen, dat noemen wij werkgeven zonder zorgen!

En dat wordt gewaardeerd. Iedere dag kiest tenminste één ondernemer voor de dienstverlening van Please. Dankzij onze omvang kunnen we processen automatiseren, zaken voordeliger inkopen en risico’s nog beter spreiden en opvangen. Als medewerker ben je hierin een belangrijke schakel!

Onze klanten pleasen

Het juridisch en administratief werkgeverschap van ondernemers overnemen is een mooie maar grote verantwoordelijkheid. Wij doen er dan ook alles aan om het vertrouwen van klanten te verdienen en behouden. En dat geldt voor iedereen bij Please, of je nu een commerciële, juridische of een administratieve functie bij ons hebt. Want, hoe beter wij ons werk doen, hoe meer voordelen onze klanten en hun medewerkers ervaren.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar klantgerichte professionals die van aanpakken weten. Please staat voor werken met een hecht team in een informele en tegelijkertijd professionele werksfeer. Naast een marktconform salaris kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket personeelsvoorzieningen en goede arbeidsvoorwaarden.

Bekijk de openstaande vacatures

Staat jouw toekomstige baan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie en wie weet behoor jij binnenkort ook tot het team van Please.

Vacature communicatiemedewerker

06 september 2019

Je bent afgestudeerd en klaar voor een mooie baan in communicatieland! Fris en enthousiast als je bent zoek je een ...

Lees verder

Loonadministratie medewerker

11 juli 2019

Ben jij op zoek naar een uitdagende  functie  als loonadministrateur met mogelijkheden om jezelf te blijven ...

Lees verder

Software developer

07 juni 2019

Loop jij straks trots tussen onze eindgebruikers? Wat is er mooier dan zien hoe eindgebruikers werken met een ...

Lees verder

Open sollicitatie insturen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.