Werken bij Please

Please Payroll is de landelijke payrollspecialist voor het MKB. Dagelijks zet ons team zich met hart en ziel in voor onze klanten. Ons doel? Ervoor zorgen dat opdrachtgevers geen omkijken hebben naar hun personeelszaken en hun personeelszorg groots en betaalbaar kunnen regelen.

En dat wordt gewaardeerd. Steeds meer MKB’ers kiezen voor Please. Zo kunnen we processen automatiseren, zaken voordeliger inkopen en risico’s nog beter spreiden en opvangen. Als medewerker ben je daarbij een belangrijke schakel!


Onze klanten pleasen

Het juridisch en administratief werkgeverschap van opdrachtgevers overnemen is een mooie maar grote verantwoordelijkheid. Wij doen er dan ook alles aan om het vertrouwen van klanten te verdienen en behouden. Of je nu een commerciële, juridische of een administratieve functie bij ons hebt. Want hoe beter we ons werk doen, hoe meer voordelen onze klanten en hun medewerkers ervaren.


Bekijk vacatures bij Please

Wij zijn op zoek naar klantgerichte professionals die van aanpakken weten. Please staat voor werken met een hecht team deskundigen in een prettige en positieve werksfeer. Naast een marktconform salaris kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket personeelsvoorzieningen en goede arbeidsvoorwaarden.- Salesadviseur intermediairs

- Stagiaire ICT beheer & support