Waarom kiezen voor payrolling met Please?

Please biedt u volop voordelen

Door te payrollen met Please weet u vooraf precies hoe uw factuur er straks uitziet. U spreekt een factor met ons af en een salaris met uw medewerker. De factor dekt al uw personeelskosten: de verplichte (wettelijke) regelingen, risico's en verzekeringen. En zaken als pensioen, juridisch advies en administratie. Uw uurtarief = brutoloon x factor.
Meldt een medewerker zich ziek? Please neemt de zieke medewerker onder haar hoede. Een belangrijk onderdeel van de verzuimzorg is de Wet verbetering Poortwachter. Binnen de wettelijke kaders daarvan bieden wij maatwerk. We onderhouden contact met bijvoorbeeld de arbodienst, bedrijfsarts en UWV. En voeren het re-integratietraject voor u uit.
Please is de 1e payrollorganisatie die een eigen cao afsloot. De cao geldt voor alle medewerkers die bij Please in dienst zijn. De voordelen:

  • Contractflexibiliteit: met Please kunt u uitzendcontracten, contracten voor bepaalde tijd en voor onbepaalde tijd aanbieden.
  • Langer flexibel: maximaal 6 bepaalde tijdscontracten in 4 jaar. Zelf zit u vast aan maximaal 3 tijdelijke contracten in 2 jaar.
  • Een pensioenvoorziening: gelijkwaardig aan pensioenen van de meeste bedrijfstakpensioenfondsen.
  • Een uitgebreid pakket van collectieve voorzieningen voor uw medewerkers. Zoals kortingen op verzekeringen, BHV-cursussen en dagjes uit, een budgetcoach en studeren met een laagste prijsgarantie bij NTI.
Voor alle medewerkers die bij Please in dienst zijn, is de CAO van toepassing. Er mag alleen van afgeweken worden in het voordeel van de medewerker.
Payrolling biedt u een oplossing als u meer flexibiliteit zoekt dan u zelf binnen de wettelijke kaders hebt. Zo mogen wij een uitzendcontract aanbieden. Deze contractsoort mag u zelf niet hanteren. Ook mogen wij volgens onze CAO 6 contracten in 4 jaar aanbieden. Als u zelf de werkgever bent, bent u beperkt tot 3 tijdelijke contracten in 2 jaar. Zo profiteert u dus dubbel van de flexibele mogelijkheden van Please.
Regelt u zelf uw personeelszaken? Dan hebt u vaak te maken met verschillende bedrijven en contactpersonen. Denk aan een salarisadministrateur, accountant, de arbodienst, Belastingdienst en UWV. Bij Please hebt u 1 aanspreekpunt voor al uw personeelszaken. Geen kastje-naar-de-muur praktijken. Wij helpen u deskundig op alle gebieden die werk-gerelateerd zijn. Wel zo overzichtelijk en efficiënt.
Please werkt voor steeds meer ondernemers en heeft een groeiend aantal medewerkers in dienst. Dankzij deze groeiende aantallen kunnen wij processen automatiseren en zaken voordeliger voor u inkopen. En risico’s beter spreiden en opvangen. Daarom weten we zeker dat gebruikmaken van onze diensten gunstiger en goedkoper is dan dat u zelf alles regelt. En met minder gedoe.
Wat er voor u gedaan wordt als u kiest voor:
Please Payroll Uitzend bureau Salaris verwerker Accountant
Opstellen arbeidsovereenkomst v v x x
Contractverlengingen v v x x
(proforma) salarisberekeningen v v v v
Salarisbetaling v v x x
Afdracht Sociale lasten v v v v
Verlofregistratie v v x x
Afhandeling uitdienstmelding v v x x
Verzuimbegeleiding zieke medewerkers v v x x
Contact arbodienst en UWV bij ziekte v v x x
Reïntegratie- en Poortwachtertrajecten v v x x
Bijhouden CAO's, wet- en regelgeving v v x x
Uitzoeken juridische vraagstukken v v x x
Collectiviteitkorting voor medewerkers v x x x
Aansprakelijkheid als juridische werkgever v v x x
U bespaart in uren per maand:
(Vergeleken met als u alles zelf doet)
17 17* 2 2
* Dezelfde tijdbesparing maar een uitzendbureau is gemiddeld 20% duurder dan een payroll bedrijf
SlidersmallCoenOpheijOpheijStucadoors SlidersmallWendyVoorjansWendyJeansShop

"Alles is netjes geregeld en Please staat altijd voor ons klaar. Top!"

Geen administratieve rompslomp die hoort bij werkgeven

"Een rustgevende gedachte dat alles goed geregeld is voor mij en mijn mensen."

Please geeft u weer de ruimte om te ondernemen