Salesadviseur intermediairs


Please Payroll is op zoek naar een salesadviseur intermediairs


Wie is Please Payroll
Please Payroll staat in de top 5 van payrollorganisaties in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van payrolldiensten voor MKB-ondernemers en intermediairs (uitzendbureaus).

Door te payrollen geven ondernemers alle administratieve taken en personele risico’s uit handen. Please fungeert als een externe P&O-afdeling waar ondernemers en medewerkers met al hun vragen terecht kunnen.

Specialist voor de uitzendbranche
Jouw prospects zijn ondernemers in de uitzendbranche. Voor hen is het draaiende houden van hun uitzendbureau iets waar veel bij komt kijken. De ondernemer wil zich richten op commerciële activiteiten, namelijk het bemiddelen van arbeid. Maar hij is vooral veel tijd kwijt aan administratie en het uitvoeren van essentiële, maar tijdrovende taken die horen bij de bemiddeling.

Jij gaat deze ondernemer ervan overtuigen dat hij deze backoffice aan Please kan uitbesteden. Dan heeft hij geen omkijken meer naar al die bijbehorende administratieve, financiële en juridische rompslomp. Door jou krijgt hij zijn handen vrij om te doen waar hij goed in is: bemiddelen van personeel.

9+ klantbeleving
Ken je die tijd nog waarin de zesjesmentaliteit een begrip was tijdens jouw school- en studieperiode? Hopelijk ben je deze mentaliteit ontstegen en streef jij altijd naar het beste. Dat is namelijk precies wat wij doen. Please Payroll onderscheidt zich met de 9+ klantbeleving. Dit betekent dat wij op het gebied van klanttevredenheid altijd een stap extra zetten.

Ook voor onze medewerkers (jij en jouw nieuwe collega’s) streven wij naar een 9+ beleving. Je krijgt alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, denk hierbij aan studies en cursussen die eraan bijdragen dat je kunt shinen op Champions League-niveau. Potje tafeltennis? Check! Verzorgde lunch? Check! Daarnaast hebben we een platte organisatie met een open cultuur. Ja ja, je kunt dus zo even binnen wandelen bij onze algemeen directeur om te praten over de nieuwste gadgets die onlangs zijn gelanceerd.

Wat ga je doen?
Overtuigen en adviseren van prospects voelt als een tweede natuur. Je stelt zelfstandig een salesplan op om de intermediaire markt te veroveren. Je bent niet vies van acquisitie en benut de kansen in de flexmarkt. Daarnaast ben je een kei in het leggen van nieuwe contacten en weet je bij de juiste personen aan tafel te komen. Wij zoeken geen “hit-and-run” verkoper, maar wel een gedreven salestijger die als adviseur en sparringpartner kan optreden. Je voornaamste taken bestaan uit het benaderen en bezoeken van prospects, het uitbrengen en opvolgen van offertes en het uitdragen van de visie en strategie van Please Payroll.  

Het profiel van een rijzende ster
We kunnen niet wachten om kennis met je te maken. Om te voorkomen dat we direct naar links swipen, zien we graag de volgende eigenschappen terug:
- Zelfstandig en onafhankelijk: Jij weet als geen ander hoe je jouw boontjes kunt doppen
- Onderscheidend: Zoals het een ware ster betaamt weet jij hoe je kunt shinen
- Ervaring? Graag! 1 a 2 jaar flink wat vlieguren gemaakt in de uitzendbranche
- Commercieel inzicht + HBO werk- en denkniveau= SUBLIEM
- Klantgericht: Moeten we dit nog aan je uitleggen?
- Stressbestendig: Jij laat je niet zo snel op de kast jagen
- Scoren: Je bent een spits gericht op het doel, maar wel met oog voor je team!

Interesse gewekt? Tjop, tjop, solliciteren maar!
Twan Bakens, onze salesmanager, kijkt ernaar uit om jouw motivatiebrief met CV te ontvangen. Wil je echt een onvergetelijke indruk maken? Dan ontvangt Twan naast jouw CV, graag jouw motivatie in de vorm van een video waarin je jezelf in één minuut pitcht!

Contact
Please Payroll
t.a.v. Twan Bakens
Postbus 11
5700 AA Helmond
t.bakens@please.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!