De voordelen van uitzendkracht op een rijtje

Jij onderneemt, samen regelen wij je personeelszaken. Profiteer
van de vele voordelen van uitzenden met Please.

De voordelen van uitzendkracht

Met een uitzendkracht van Please krijg jij volledige ondersteuning bij je werkgeverschap. Wat dit allemaal betekent voor jou? Je bespaart kostbare tijd zodat jij je weer kan focussen op datgene waar je goed in bent: ondernemen.

Meer van dit:

  • Flexibiliteit 
  • Ondersteuning

Minder van dit:

  • Risico’s 
  • Kosten
Pls-Beelden-o4

Alle voordelen van Please uitzenden

Minimaal omkijken naar personeelszaken

Ook na de werving van jouw flexkracht krijg je ondersteuning van Please. Minimaal omkijken naar je personeelszaken, dit regelen we samen! Met de ondersteuning van Please houd jij meer tijd over om te ondernemen én te groeien met je nieuwe uitzendkracht.

Minder risico’s, minder zorgen

Personeel in dienst hebben brengt de nodige risico’s en plichten met zich mee. Van loondoorbetalingen bij een ziekte tot een boete voor het niet goed afdragen van de loonheffingen. Wanneer je kiest voor een uitzendkracht van Please draag je deze risico’s aan ons over.

Digitale werving en selectie

Samen schetsen we een plaatje van de ideale flexkracht, die past bij jouw bedrijf en uitdagingen. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze zo snel mogelijk op jouw werkvloer staat.

Inzicht in je personeelskosten

Wij brengen jouw personeelskosten overzichtelijk én transparant in kaart. Jij weet precies wat je kan verwachten en komt niet voor verrassingen te staan. Gewoon één duidelijk overzicht, op één factuur.

Goede personeelsvoorzieningen

Wij betalen het salaris op tijd, regelen de administratie én bieden daarnaast een uitgebreid pakket aan extra’s. Ook online trainingen kunnen jouw medewerkers volgen via Please. Gewoon gratis.

Flexibel personeel inzetten

Met een uitzendkracht van Please profiteer jij van maar liefst 5,5 jaar flexibel personeel.