Please recruitment. Voor elke vacature een geschikte kandidaat.

Jij zoekt een nieuwe medewerker. Snappen we. Want personeel helpt je groeien. Maar waar begin je?
Vacaturetekstje schrijven? A4’tje in je winkelruit? Scherpe post op Instagram? Dat moet toch veel
gemakkelijker, slimmer en effectiever kunnen? Klopt! Met Please recruitment. Weten hoe? Lees snel verder!

Wat is recruitment?

Recruitment, ook wel werving en selectie genoemd, is het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Oftewel… vacatures vullen met geschikte kandidaten. Lijkt eenvoudig, maar het is toch écht een vak apart.

Please-LR-2
contract | Please

Waarom recruitment uitbesteden?

Veel ondernemers besteden hun recruitment uit omdat recruitment echt een vak apart is. Het vergt kennis van de arbeidsmarkt én de betreffende branche. Maar bovenal is het vaak erg arbeidsintensief en daardoor tijdrovend.

Maar, bij Please doen we het net even anders. Wij hebben geen hele batterij recruiters in dienst. Nee. Wij laten onze jarenlange ervaring én de technologie voor ons het werk doen. Zonder daarbij af te doen aan de sollicitatie-ervaring. In tegendeel juist. Please biedt met haar speciale recruitment software een unieke sollicitatie experience voor iedere sollicitant.

Wat is het verschil met een recruitment bureau?

Als je zaken doet met een recruitment bureau betaal je vaak een fee voor het werven en selecteren van de ideale kandidaat. Deze fees kunnen behoorlijk oplopen. 20% tot 30% van het eerste jaarsalaris van de kandidaat is gebruikelijk. Je betaalt dus al gauw een recruitment fee van duizenden euro’s.

Bij Please is het recruitment inbegrepen in onze uitzendfactor. Je betaalt dus niets extra’s!

Wij ondersteunen jou bij de werving én regelen ook meteen het dienstverband – en alles wat daarbij komt kijken – tegen een vooraf overeengekomen tarief per gewerkt uur. Dit tarief bestaat uit het brutosalaris van de uitzendkracht en de afgesproken factor.

Meer weten over de kosten van een uitzendkracht? Klik hier.

Wat kost uitzenden
Harver experience video 2

Recruitment 2.0 van Please

Maar hoe werkt dat nou? Dat Recruitment 2.0 van Please? Wij bieden een compleet nieuwe manier van solliciteren, aangepast op de doelgroep. In onze digitale sollicitatie experience staat de kandidaat centraal. Kandidaten solliciteren snel en gemakkelijk via hun smartphone of ander device. Zij laten zien wie zij zijn. Solliciteren snel op meerdere locaties. Geven aan wanneer ze kunnen werken. En lopen ‘digitaal een dagje mee’. Zo maken zij kennis met het werk en de verschillende functies.

Op basis van kandidaatdata en locatiecapaciteit, maakt onze software de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Voor opdrachtgevers zijn sollicitanten direct zichtbaar in het platform. Daar vind je relevante data zodat je snel een beslissing kunt maken. Zo staat jouw nieuwe medewerker in no time bij jou op de werkvloer.

Zo geven wij jou werkgeverskracht!