Programma

15.30 uur - Ontvangst Auditorium Please Payroll, Panovenweg 12 te Helmond 16.00 uur - “Hoe sexy kun je administratie eigenlijk maken?” Accountant Koen Smits, Smits en Prick over de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering van administratie 16.15 uur – “Is het glas halfvol of halfleeg als een werknemer ziek is?” Sjoerd van Ierssel, Aben & Slag Advocaten over uw rechten en plichten bij een zieke werknemer. 16.30 uur – “Hoe voorkom je dat je verzuipt in verzuim?” Verzuimspecialist Sofie Bouw van Please Payroll over verzuim, preventie en de bedrijfsarts. 16.45 uur - Pauze 17.00 uur - “Na alle serieuze praot, ff wat tonpraot” Andy Marcelissen Cabaretier en meervoudig Brabants Kampioen Tonpraoten, voor uw half uurtje zonder zorgen. 17.30 uur – (Ver)zuipen Napraten en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.
"Hoe sexy kun je administratie eigenlijk maken?" Veel ondernemers vinden er niets aan, het bijwerken van hun administratie! De vrije uren die ze overhouden, besteden ze uiteraard liever aan leuke dingen zoals het Oranjebal of het Kiezelkeikesfist. We kunnen het misschien niet leuker maken, maar wel makkelijker! De laatste jaren zijn er vele ontwikkeling op het gebied van het automatiseren van administratie.

Accountant Koen Smits van Smits + Prick Accountants en Belastingadviseurs loopt deze ontwikkelingen samen met u door.
Koen Smits
“Is het glas halfvol of halfleeg als een werknemer ziek is?” Veel werkgevers hebben te kampen met werknemers die (regelmatig) ziek zijn. Bijvoorbeeld na carnaval! Dit leidt vaak tot frustraties. Veel voorkomende vragen zijn vervolgens: “Kun je hier als werkgever iets aan doen? Moet je als werkgever altijd het loon doorbetalen als een werknemer ziek is en zo ja, hoeveel?”

Sjoerd van Ierssel, advocaat bij Aben & Slag Advocaten, geeft onder andere antwoord geven op deze vragen.
Sjoerd van Ierssel
“Hoe voorkom je dat je verzuipt in verzuim?” Het is de tijd van de carnavalskaters, wintersportongevallen en griepepidemieën. Een zieke werknemer is vervelend! Maar wat kun je als werkgever doen om verzuim te beperken en liefst zelfs te voorkomen? En als een medewerker dan toch ziek is, hoe ga je dan bijvoorbeeld om met inzet bedrijfsarts?

Stijn Croonen van Bakx Wagenaar, verzuimpartner van Please Payroll, legt uit en geeft advies.
Stijn Croonen

Aanmelden

  • Kosteloze bijeenkomst
  • * Verplicht veld