Startersvacature accountmanager binnendienst


Ben jij net afgestudeerd of sta je op het punt je HBO diploma binnen te halen? En zoek je een dynamische functie op het snijvlak van accountmanagement en P&O / HRM? Dan is onze vacature van accountmanager binnendienst echt iets voor jou!Wat ga jij doen?
Jij wordt, nadat een ondernemer klant is geworden bij Please, zijn of haar eerste aanspreekpunt. Hen ontzorgen is jouw belangrijkste doelstelling. Je maakt jezelf direct belangrijk want jij helpt ze op weg bij de aanmelding van hun medewerkers. Daarnaast verzorg jij de arbeidscontracten en alle administratieve zaken die hierbij komen kijken.

Eenmaal op weg, besteed jij structureel telefonisch en via mail aandacht aan onze opdrachtgevers en de payrollmedewerkers om te checken of alles goed gaat. Jij staat constant klaar om hun vragen te beantwoorden en ze te informeren over bijvoorbeeld ontwikkelingen in cao’s en salarissen. Ook adviseer jij ze ook over hun rechtspositie in bepaalde situaties.

Kortom, jij bent een persoonlijke personeelsadviseur voor onze opdrachtgevers en payrollmedewerkers!


Spilfunctie
Als accountmanager binnendienst bij Please heb je een echte spilfunctie. Doordat jij allerlei soortige vragen krijgt van onze opdrachtgevers en payrollmedewerkers, sta jij continu in verbinding met de andere afdelingen in onze organisatie. Jij weet snel de juiste vraag bij de juiste expert te stellen en een helder antwoord terug te koppelen. Jij vormt dé schakel.

Hierdoor leer jij in rap tempo veel bij op alle fronten van P&O, zoals juridische-, financiële-, administratieve- en verzuimzaken. En is geen dag hetzelfde!


Wie is 'jij'?
Jij hebt een HBO afgerond, bijvoorbeeld in de richting van P&O, HRM, Communicatie of MER. En je bent starter op de arbeidsmarkt. Daarnaast ben jij:

 • Klantgericht en proactief. Onze klanten staan voor jou op nummer 1, van hun verwachtingen overtreffen maak jij een sport.
 • Communicatief zeer vaardig. Jij legt gemakkelijk en persoonlijk contact met iedere opdrachtgever, payrollmedewerker of collega intern.
 • Zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bijt je vast in iedere vraag of probleem en laat pas los als het voor de klant is opgelost.
 • Stressbestendig. Door meer dan 100 telefoontjes en mailtjes op een dag, of moeilijke vragen laat jij je niet op de kast jagen.

 • Wat kun je van Please verwachten?
  Een functie (36 – 40 uur) bij een top 5 organisatie in de Payroll branche. En ondanks dat wij ruim 10.000 medewerkers in heel Nederland verlonen, kenmerkt Please zich door een informele werksfeer en haar platte organisatiestructuur. Daarnaast:

 • kun je rekenen op een marktconform salaris. Uiteraard afhankelijk van kennis en (werk)ervaring;
 • zijn 28 vakantiedagen de standaard en heb je de mogelijkheid deze bij te kopen;
 • wordt de lunch door Please verzorgd en is er tijd voor een potje tafeltennis!

 • Interesse gewekt? Solliciteren maar!!
  Carolien Vrinte, onze operationeel manager, kijkt ernaar uit om jouw CV met motivatiebrief te ontvangen. Deze kun je sturen naar c.vrinte@please.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via 0492 - 388 888.


  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!