Stagiaire ICT Beheer & Support

Organisatie
Please Payroll is gespecialiseerd in het het bieden van payrolldiensten. Door te payrollen geeft de ondernemer alle administratieve taken en personele risico’s, ook het juridische werkgeverschap uit handen. Please fungeert als een externe P&O-afdeling waar ondernemers met al hun vragen terecht kunnen. Als landelijke payrollspecialist bevrijden wij de ondernemer van werkgeversrisico’s en administratieve lasten. Binnen onze organisatie heerst een informele werksfeer. Je werkt in een hecht team en in een open sfeer. Daarbij is het gemeenschappelijk doel onze positie verder te versterken. Dit doen we door uitstekende dienstverlening te bieden en door innovatieve en klantgerichte oplossingen te bedenken.

Vacature
Als stagiaire zijn je primaire werkzaamheden support en onderhoud van werkplekken met onder andere: installeren van OS en drivers, bekabeling, telefonie en assistentie van interne medewerkers. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het onderhouden, beveiligen en verbeteren van het lokale netwerk.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een stagiaire (m/v) met kennis van moderne software pakketen, VMWare, Windows Server omgeving, VoIP telefonie en ervaring met hardware configuratie-ervaring.

Aanbod
Als stagiaire werk je vanuit onze vestiging in Helmond (NB). Je werkt zelfstandig en kunt naast enthousiaste collega´s veel ervaring op doen in het bedrijfsleven.


Heb je interesse?
Stuur of mail je CV dan met begeleidende brief naar:

Please Payroll
T.a.v. Rob Visser
Postbus 11
5700 AA Helmond
r.visser@please.nl