Reviews

Dit zeggen onze klanten over Please

Laat ook een review achter

97% van onze klanten beveelt ons aan

Een goede klant is zilver maar een trotse partner is goud. Daar streven we dan ook naar, iedere dag, om van onze klanten partners te maken. Echte Please ambassadeurs. Wij hechten enorm veel waarde aan de feedback van onze klanten. Wat kunnen we doen om voor jou de best mogelijke dienstverlening te bieden? Waar liggen je behoeftes, waarmee kunnen we jou ondersteunen en wat kunnen we doen om jou maximaal te ontzorgen? Allerlei vragen die wij dagelijks aan onze opdrachtgevers stellen.

Overweeg je om te kiezen voor Please? Bekijk gerust de mening van onze huidige klanten en oordeel zelf.

Ben jij al klant bij Please? Geef ons je feedback!

Laat een review achter via Feedbackcompany

Deze klanten werken samen met Please

Wendy's Jeansshop
Stout eten en drinken Aarle-Rixtel - Please Payroll
Fratelli Shoes Deurne - Please Payroll
Pesos eten en drinken Asten - Please Payroll
Epurple Nieuwegein - Please Payroll
The Amsterdam Baghouse - Please Payroll
Ijssalon Luciano Wassenaar - Please Payroll
Bij Juud Schijndel - Please Payroll

Wat zeggen klanten over Please Payroll?

Eigenaar Fratelli Shoes en Topshoe.nl

Sjef van Stratum

Voor ons is Please de HR afdeling binnen ons bedrijf en sta ik weer als collega met mijn medewerkers op de vloer. Please zorgt ervoor dat ik meer tijd over heb om te ondernemen!
Lees meer over payrollen bij Please
 

Recente beoordelingen

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Bloemenshop JannekeWerkgever met 3 personen indienst, super blij met Please★★★★★★★★★★Cyriel VerkroostPrima bedrijf voor tijdelijke en flexibele krachten in mijn apotheek (vakantiewerkers, 66+ ers)★★★★★★★★★★Peter Does Noorderkwartier N.V.Professioneel bedrijf met betrokken medewerkers. Heb de samenwerking als bijzonder plezierig ervaren. ★★★★★★★★★★NielsTop!★★★★★★★★★★Patricia Kuijpers Hit PaintballAlles is ontzettend goed geregeld en ze zijn goed bereikbaar. Ook als klein bedrijf ben je daar een volwaardige klant.★★★★★★★★★★Herman van Aalst VAN AALST MEDIAPrima service★★★★★★★★★★sani-advies.nlEen fijn bedrijf om mee samen te werken★★★★★★★★★★Drukkerij van Beuzekom B.V.Super geregeld, geen zorgen voor mezelf en personeel!★★★★★★★★★★Michael GulickxErg prettig om met Please samen te werken. Ook het personeel is tevreden over de dienstverlening. Telefonische bereikbaarheid is soms wat minder. Lang wachten. ★★★★★★★★★★Chantal Boering Eigenaresse 3K KinderopvangMalaika heeft mij geholpen met het HR advies traject, iets waar ik zelf veel van kan leren als jonge ondernemer. Samen met Malaika heb ik doorgenomen wat goed zou zijn voor het bedrijf en wat mijn wensen en knelpunten waren. Een paar weken heb ik hier zelf aangewerkt, en Malaika heeft vervolgens alles deskundig in elkaar gezet en nu heb ik een prachtig scoreblad voor personeel een bedrijfsreglement en een functieprofiel iets om trots op te zijn! Malaika is hier echt een ster in. Wat ik fijn vind in het algemeen aan Please Payroll is de begeleiding en ze komen 1 of 2 keer in het jaar naar je bedrijf toe. Iets wat niet elk bedrijf doet helemaal naar het noorden van Friesland. De communicatie is dan toch anders en kan je veel dingen persoonlijk bespreken. Wij werken nu 3 jaar samen met Pleasepayroll en wij hopen nog vele jaren gebruik te maken van de diensten van Please payroll.
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Bekijk meer beoordelingen

Meer klantverhalen? Bel ons gerust!

Coördinator relatiebeheer extern

Rob Kunstt

De basis moet goed zijn, dat is vanzelfsprekend. Maar ik overtref graag de verwachtingen van onze klanten met nét dat beetje extra.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar r.kunstt@please.nl
Contact