Reviews

Dit zeggen onze klanten over Please

Laat ook een review achter

97% van onze klanten beveelt ons aan

Een goede klant is zilver maar een trotse partner is goud. Daar streven we dan ook naar, iedere dag, om van onze klanten partners te maken. Echte Please ambassadeurs. Wij hechten enorm veel waarde aan de feedback van onze klanten. Wat kunnen we doen om voor jou de best mogelijke dienstverlening te bieden? Waar liggen je behoeftes, waarmee kunnen we jou ondersteunen en wat kunnen we doen om jou maximaal te ontzorgen? Allerlei vragen die wij dagelijks aan onze opdrachtgevers stellen.

Overweeg je om te kiezen voor Please? Bekijk gerust de mening van onze huidige klanten en oordeel zelf.

Ben jij al klant bij Please? Geef ons je feedback!

 

Laat een review achter via Feedbackcompany

Deze klanten werken samen met Please

Ijssalon Luciano Wassenaar - Please Payroll
Wendy's Jeansshop
Pesos eten en drinken Asten - Please Payroll
Stout eten en drinken Aarle-Rixtel - Please Payroll
Fratelli Shoes Deurne - Please Payroll
Epurple Nieuwegein - Please Payroll
The Amsterdam Baghouse - Please Payroll
Bij Juud Schijndel - Please Payroll

Wat zeggen klanten over Please Payroll?

Eigenaar Stout eten en drinken

Jelle de Jongh

Vanaf het eerste moment zijn we klant bij Please. Persoonlijk contact, duidelijke afspraken en de zaken gewoon goed geregeld maken Please tot een onmisbare partner voor ons restaurant.
 

Recente beoordelingen

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Drukkerij van Beuzekom B.V.Super geregeld, geen zorgen voor mezelf en personeel!★★★★★★★★★★Michael GulickxErg prettig om met Please samen te werken. Ook het personeel is tevreden over de dienstverlening. Telefonische bereikbaarheid is soms wat minder. Lang wachten. ★★★★★★★★★★Chantal Boering Eigenaresse 3K KinderopvangMalaika heeft mij geholpen met het HR advies traject, iets waar ik zelf veel van kan leren als jonge ondernemer. Samen met Malaika heb ik doorgenomen wat goed zou zijn voor het bedrijf en wat mijn wensen en knelpunten waren. Een paar weken heb ik hier zelf aangewerkt, en Malaika heeft vervolgens alles deskundig in elkaar gezet en nu heb ik een prachtig scoreblad voor personeel een bedrijfsreglement en een functieprofiel iets om trots op te zijn! Malaika is hier echt een ster in. Wat ik fijn vind in het algemeen aan Please Payroll is de begeleiding en ze komen 1 of 2 keer in het jaar naar je bedrijf toe. Iets wat niet elk bedrijf doet helemaal naar het noorden van Friesland. De communicatie is dan toch anders en kan je veel dingen persoonlijk bespreken. Wij werken nu 3 jaar samen met Pleasepayroll en wij hopen nog vele jaren gebruik te maken van de diensten van Please payroll.★★★★★★★★★★All-in Bedrijfsdeuren & DockingGoede ervaring, geen klachten★★★★★★★★★★De Weert's afbouw bvwat me vooral opvalt is dat iedereen erg aardig is bij jullie.★★★★★★★★★★Gull design & media BVGoede ervaring. Professioneel. Enige verbeter punt is de hoeveelheid communicatie. Vanuit please is er veel contact (proactief en dat is heel goed) met klant en de vorm van telefoontjes en mails. Nu alleen nog even afstemmen met de klant hoe vaak hij contact wil naast het jaarlijkse bezoek door de account manager. Verder top.★★★★★★★★★★melkveehouderij Schoemakerpositief, betrokken medewerker★★★★★★★★★★Karl de Vrieze, Leonardo's PizzeriaPlease is al geruime tijd onze betrouwbare partner voor payrolling. Ze zorgen overal voor tot in de puntjes!★★★★★★★★★★Wovia VroegopEen prettige organisatie waar ik al 9 jaar met plezier mijn werknemers onderbreng. Relatiebeheerder komt langs om alles door te nemen. Bedankt Tim Hofland tot de volgende keer. ★★★★★★★★★★Schellekens HuisontruimingGoede organisatie die ook contact onderhoudt met jeFeedback Company
Bekijk meer beoordelingen

Meer klantverhalen? Bel ons gerust!

Relatiebeheerder extern

Charlotte Bastiaans

Ik zet me iedere dag in om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Zo maak ik van onze klanten trotse partners van Please.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar c.bastiaans@please.nl
Contact