Please is trots te mogen werken voor haar klanten: onze partners. Onze samenwerking gaat verder dan enkel het verlonen van medewerkers. Samen werken we aan groei en ontwikkeling. En dat waarderen onze klanten. Al jaren vertellen zij andere ondernemers over het gemak dat en de zekerheid die zij bij Please ervaren. En daar doen we het voor!

Daarnaast stelt iedere nieuwe klant ons in de gelegenheid om onze dienstverlening nóg verder te verbeteren. Hoe meer wij kunnen groeien, hoe voordeliger wij zaken kunnen inkopen en risico’s kunnen spreiden. En daar profiteer jij als klant ook van!

We zijn dan ook erg dankbaar voor iedere nieuwe aangedragen klant en daar zetten we graag wat tegenover.

Hoe werkt het? Heel simpel!

1. Zoek je unieke referral code op. Dit is je debiteurnummer bij Please. Je vindt dit nummer op je facturen achter ‘debiteurnummer’.
2. Zorg ervoor dat een collega-ondernemer deze code aan ons doorgeeft bij het inplannen van een adviesgesprek met Please. Óf vul zelf het formulier in op deze pagina. Dan nemen wij, namens jou, contact op met de potentiële klant.
3. Zodra deze ondernemer klant wordt bij Please ontvangen jullie allebei €250,- korting op de eerstvolgende factuur.*

Met het transparante referral programma van Please profiteren alle partijen. Een win-win-wín situatie dus. Zo helpen we elkaar om zorgeloos te blijven ondernemen.

*klik hier voor alle voorwaarden

Ik wil een potentiële klant aandragen

  • Mijn gegevens
  • Je unieke referralcode is je debiteurnummer bij Please. Dit vind je op je facturen van Please achter 'debiteurnummer'.
  • Potentiële klant gegevens
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.