In deze webinars gaan we in op verschillende zaken rondom het werkgeverschap, met name op het onderdeel HR. Zo maken we samen het werkgeverschap een stukje gemakkelijker en kun jij werkgeven zonder zorgen.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste webinars? Volg ons dan via LinkedinFacebook of Instagram. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Veel luister- en kijkplezier!

Het binden en boeien van getalenteerd personeel

Het binden en boeien van je medewerkers… Heel belangrijk, maar het kan ook best lastig zijn. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers (werk)gelukkig zijn én blijven? En hoe bindt je getalenteerd personeel aan je organisatie? Zeker in tijden als deze hebben veel medewerkers de tijd om na te denken over hun baan. Des te belangrijker om hen dus, ook nu, aangehaakt te houden bij je organisatie! Maar hoe doe je dat? Leer het in dit webinar.

Vraag hier het webinar 'binden en boeien van personeel' gratis aan

Succesvolle onboarding

Na een lange zoektocht heb je eindelijk een geschikte medewerker gevonden die bij jouw organisatie past. En dan? Met dit webinar laten we zien hoe je een onboarding programma, ook wel inwerktraject genoemd, succesvol inricht én wat het jou als werkgever oplevert.

Vraag hier het webinar 'Succesvolle onboarding' gratis aan

Ontwikkelgesprekken

Ontwikkelgesprekken, in iedere organisatie komen ze (als het goed is) minimaal één keer per jaar aan bod. Het lijkt simpel, want het gaat voornamelijk om de persoonlijke én zakelijke ontwikkeling van je medewerker. Maar in de praktijk blijken dit soort gesprekken niet zo gemakkelijk te zijn. Hoe haal je uit een ontwikkelgesprek rendement? Hoe zorg jij voor SMART doelstellingen? En hoe helpen deze gesprekken preventief verzuim te voorkomen?

Vraag hier het webinar 'Ontwikkelgsprekken' gratis aan

Klaar voor de toekomst

Iedere werkgever komt er mee in aanraking: het werven en selecteren van geschikt personeel. Hoe kun je ervoor zorgen dat je de juiste kandidaten enthousiast maakt over jouw organisatie? Hoe bereik je hen en hoe voer je een kwalitatief sollicitatiegesprek? Tijdens dit webinar zoomen we in op employer branding én vertellen we wat de juiste opbouw voor een sollicitatiegesprek is.

Vraag hier het webinar 'Klaar voor de toekomst' gratis aan

Strategische personeelsplanning

De juiste mensen op de juiste plek, daar komt het vaak op aan in een goede bedrijfsvoering. Of het nu voor, tijdens of na de crisis is. Daarom is het altijd, maar juist nu belangrijk om bezig te zijn met strategische personeels-planning. Onze HR experts helpen je tijdens dit Webinar met een praktische en effectieve aanpak.

Vraag hier het webinar 'Strategische personeelsplanning' gratis aan

Vragen over of tips voor Please webinars?

Anne Berkers
Manager marketing en communicatie

Anne Berkers

Door het beheren, optimaliseren en uitbreiden van onze offline en online marketing laat ik ondernemers kennismaken met Please.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar marketing@please.nl