Please trotse co-partner van MKB Rotterdam Rijnmond

Maandag ondertekenden Pieter van Klaveren – voorzitter MKB Rotterdam Rijnmond – en onze adviseur Arno van Helvoirt namens Please, een partnercontract. Dit gebeurde tijdens de bijeenkomst in het Postillion WTC Rotterdam in het bijzijn van 300 MKB-ondernemers. Arno vertelt over de samenwerking tussen Please en MKB Rotterdam Rijnmond

Samenwerken, verbinden en versterken

“Ik maak al geruime tijd deel uit van het netwerk van MKB Rotterdam Rijnmond”, zegt Arno. “Ook vertegenwoordig ik sinds kort de organisatie als ambassadeur namens Please. Dit houdt in dat ik een twintigtal ondernemers onder mijn hoede neem om hen nóg meer te laten profiteren van de netwerkgelegenheden. Op deze manier draag ik bij aan de persoonlijke benadering van de Rotterdamse belangenbehartigingsorganisatie. Please draagt de kernwaarde persoonlijke benadering, ook hoog in het vaandel. Als payroll organisatie onderschrijven wij de doelstellingen van MKB Rotterdam Rijnmond: samenwerken, verbinden en versterken. Toen Please werd benaderd door Jack Kriek (commercieel manager MKB Rotterdam Rijnmond, red.) voor een co-partnership hebben we daar dan ook geen moment over getwijfeld.”

MKB Rotterdam Rijnmond en Please

Jack Kriek introduceerde Arno enkele jaren geleden bij MKB Rotterdam Rijnmond. “Nadat Arno meerdere netwerkbijeenkomsten had bezocht zijn we met elkaar in gesprek gegaan” vertelt Jack. “Wij hebben een goed gevoel bij Please, en bij Arno als vertegenwoordiger. We zijn op zoek naar partners met overeenkomstige doelstellingen die ons ondersteunen bij het waarmaken van onze ambities. Dit vonden we bij Please. Daarom besloten we meer met elkaar te ondernemen en de banden onderling te versterken middels dit partnership. Gelet op de betrokkenheid van Arno, verwachten we een vruchtbare en langdurige samenwerking.”

Voor ondernemers

MKB Rotterdam Rijnmond is sinds 2009 actief als onderdeel van MKB-Nederland. De organisatie maakt zich sterk voor alle MKB ondernemers in de regio Rotterdam door belangenbehartiging lokaal, regionaal en nationaal. Daarnaast ontvangen leden exclusief voordeel en de mogelijkheid om jaarlijks ruim 40 netwerkevenementen bij te wonen. De diverse ontmoetingsmomenten geven ondernemers de kans om inspiratie op te doen, nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken.

Please is al 1,5 jaar lid van de belangenbehartigingsorganisatie van het Rotterdamse MKB. Door middel van dit contract verstevigen we nu onze samenwerking en mogen we ons trotse co-partner noemen.

Gerelateerde artikelen

productiviteit medewerkers

2 op de 5 ondernemers draaien uit nood zelf overuren

Het klantverhaal van… Gérard Priem van Priemco Glas

Kerstspeech voor je medewerkers? Dit zijn de Do’s & Don’ts

Arno van Helvoirt - adviseur

Part 2: the making of werkgeverskracht met… Arno