In deze podcasts gaan we in op verschillende zaken rondom het werkgeverschap. Denk hierbij aan verzuim, wet- en regelgeving, het aannemen van personeel en HR. Zo maken we samen het werkgeverschap een stukje gemakkelijker en kun jij werkgeven zonder zorgen.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste podcasts? Volg ons dan via LinkedinFacebook of Instagram. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Veel luisterplezier!

Podcasts over wet- en regelgeving

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans van kracht. Een nieuwe wet die van invloed is op alle werkgevers en werknemers in Nederland. Werk je met personeel? Dan is de WAB dus ook van invloed op jou! Ben jij al klaar voor de WAB? In deze podcast vertellen we je in sneltreinvaart alles wat je wilt én moet weten over de WAB, zoals:

  • Wat is de WAB?
  • Wat zijn de belangrijkste maatregelen van de WAB?
  • FAQ – veelgestelde vragen over de WAB
  • Stappenplan: zo word je WAB-proof

Wil je toch liever lezen? Vraag hier dan ons gratis e-book aan.

Beluister alle afleveringen

Podcasts over verzuim op de werkvloer

Lig jij er als ondernemer ook wel eens letterlijk wakker van dat je een langdurig zieke werknemer of een (deels) arbeidsongeschikte werknemer in dienst hebt? Dat vinden wij bij Please heel begrijpelijk, want een verzuimtraject is voor jou als ondernemer enorm ingewikkeld, tijdrovend en daarnaast zitten er ook nog allerlei financiële risico’s aan verbonden.

Deze 4-delige podcast gaat in op verschillende soorten verzuim, namelijk:

  • Kort verzuim
  • Langdurig verzuim,
  • Psychisch verzuim
  • Verzuim als gevolg van een arbeidsongeval op de werkvloer.

Beluister ze allemaal! Zo weet je precies wat jij als werkgever moet doen als jij te maken krijgt met verzuim op jouw werkvloer.

Wil je toch liever lezen? Vraag hier dan ons gratis e-book aan.

Beluister alle afleveringen

Vragen over of tips voor Please podcasts?

Anne Berkers
Manager marketing en communicatie

Anne Berkers

Door het beheren, optimaliseren en uitbreiden van onze offline en online marketing laat ik ondernemers kennismaken met Please.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar marketing@please.nl