Please Pleasure

Hét collectiviteitsplatform van Please

Bekijk direct de laatste editie

Profiteer van ons collectief

Please Pleasure

Speciaal voor alle werknemers van Please is er Please Pleasure, hét collectiviteitsplatform van Please. Via dit platform bieden we kortingen op de leukste dagjes weg, hotelovernachtingen, theatervoorstellingen, bioscoopbonnen en nog véél meer. Een overzicht van álle kortingen en aanbiedingen is te zien op www.pleasepleasure.nl. Gebruikmaken van de kortingen kan heel eenvoudig door in te loggen met je UurOnline-gegevens.

Please Pleasure magazine

Naast het online platform valt ieder half jaar, geheel automatisch, het Please Pleasure magazine op de mat bij al onze werknemers. Hierin vind je een speciaal geselecteerd aantal aanbiedingen, leuke winacties, wist-je-datjes over Please én we stellen een interne medewerker van Please aan je voor. Werk je voor Please en wil je Please Pleasure magazine ook ontvangen? Neem dan contact met ons op via 0492 388 88 of via info@please.nl.

Nieuw bij Please?

Door in te loggen in je persoonlijk UurOnline-omgeving heb je snel en eenvoudig toegang tot alle leuke kortingen en aanbiedingen. Log in, klik op kortingsacties en bestel direct! Heb je nog nooit ingelogd? Maak dan eenvoudig een account aan. Zorg ervoor dat je je BSN en geboortedatum bij de hand hebt. Dit staat op je paspoort, identiteitsbewijs en/of rijbewijs.

Zo maak je een account aan:

  1. Ga naar www.uuronline.nl
  2. Klik op ‘Account aanmaken’
  3. Maak een loginnaam en wachtwoord aan
  4. Accepteer de gebruikersvoorwaarden en klik op ‘Aanmelden’

Na het aanmaken van jouw account ga je direct door naar de startpagina van UurOnline. Klik aan de linkerzijde op ‘Kortingsacties’ en vervolgens op ‘Please Pleasure’ om het volledige aanbod te bekijken.

Ben je je inloggegevens van UurOnline kwijt?

Vraag nieuwe gegevens aan door op ‘loginnaam of wachtwoord vergeten’ te klikken. Lukt dat niet? Neem gerust contact met ons op via 0492 388 888 of mail naar info@please.nl.

Meer weten over alle voordelen?

Relatiebeheerder intern

Sarah Hurkmans

Ik denk graag mee met onze klanten en medewerkers en ga altijd voor een 9+ dienstverlening.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar info@please.nl
Contact