Please Magazine is het eigen magazine van Please. In dit magazine lees je over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en hoe flexibele arbeid en de dienstverlening van Please bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat voor het MKB. Daarnaast is er volop aandacht voor goede personeelszorg en goed werkgeverschap, waarbij verschillende Please experts werkgeversvraagstukken behandelen en tips delen. Hieronder vind je een overzicht van alle edities van het magazine boordevol inspirerende ondernemersverhalen en interessante artikelen.

Please Magazine wordt niet meer uitgegeven, de laatste editie van Please Magazine verscheen in mei 2018. Maar we zijn zeker niet gestopt met informeren over ontwikkelingen op het gebied van werkgeven, het delen van kennis van onze experts of inspirerende ondernemersverhalen. Dit lees je voortaan allemaal hier.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen? Volg ons dan via Linkedin, Facebook of Instagram. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Editie 13

Please Magazine #13 – Ontzorging
Ontzorging

De rode draad door alle ondernemersverhalen in dit kleurrijke magazine: ontzorgen gaat volgens hen niet over ‘u vraagt, wij draaien’, maar over echte betrokkenheid bij het probleem van de klant.

Editie 12

Please Magazine #12 – Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

Weet je als ondernemer het beste uit de competenties, kennis en vaardigheden van jouw werknemers te halen? Lees alles over goed werkgeverschap in de 12e editie van Please Magazine.

Editie 11

Please Magazine #11 – Vitaliteit

Vitaliteit

Vitaliteit is een ruim begrip, zeker op de werkvloer. In dit Please Magazine draait het allemaal om de ‘fitte’ onderneming.

Editie 10

Please Magazine #10 – Familie

Familie

Wist je dat familiebedrijven beter presteren dan ‘gewone’ bedrijven? Wat is het geheim van het familiebedrijf? Lees er meer over in deze editie van Please Magazine.

Editie 09

Please Magazine #9 – Topdrukte

Topdrukte

Deze editie van Please Magazine draait om ‘topdrukte’. En dat is iets waar elke ondernemer naar streeft. Want geldt immers niet dat als het druk is, het goed gaat met de zaak?

Editie 08

Please Magazine #8 – Vertrouwen

Vertrouwen

Succesvol ondernemen begint met vertrouwen in jezelf. Dit magazine staat in het teken van vertrouwen.

Editie 07

Please Magazine #7 – Een leven lang leren of een leven lang werken

Een leven lang leren of een leven lang werken

Zowel ondernemers als werknemers dienen zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Zo blijf je ‘aangesloten’ en duurzaam inzetbaar.

Editie 06

Please Magazine #6 – Maak het verschil

Maak het verschil

Met verhalen van ondernemers die nét even wat harder lopen of nét even wat extra zorg en aandacht bieden. Juist dat maakt een wereld van verschil.

Editie 05

Please Magazine #5 – Vallen en opstaan

Vallen en opstaan

Tegenslag hoort bij ondernemen. Het gaat erom de kracht te vinden hiermee om te gaan en weer door te gaan.

Editie 04

Please Magazine #4 – No guts, no glory

No guts, no glory

Ondernemen en lef gaan hand in hand. In dit magazine gaat het om lef (guts) en succesvol ondernemerschap (glory).

Editie 03

Please Magazine #3 – Maak optimaal gebruik van uw tijd

Maak optimaal gebruik van je tijd

Dit nummer staat geheel in het teken van ‘tijd’. Hoe maak je optimaal gebruik van je tijd en welke keuzes maak je? Inclusief verrassende resultaten uit de MKB Barometer.

Editie 02

Please Magazine #2 – Knetteren van de energie

Knetteren van de energie

Lees meer over het belang van flexibiliteit voor de arbeidsmarkt. Daarnaast gaat dit nummer over ‘oudere’ werknemers: waarom zijn zij de werknemers van de toekomst?

Editie 01

Please Magazine #1 – Ruimte om te ondernemen

Ruimte om te ondernemen

Krijg inzicht in de ontwikkeling van de arbeidsmarkt en in de bijdrage van flexibele arbeid aan een gezond ondernemersklimaat. En zie hoe onze dienstverlening een uitkomst kan zijn voor ondernemers in onzekere economische tijden.

Vragen over of tips voor Please Magazine?

Anne Berkers
Manager marketing en communicatie

Anne Berkers

Door het beheren, optimaliseren en uitbreiden van onze offline en online marketing laat ik ondernemers kennismaken met Please.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar marketing@please.nl