Please Magazine

vol inspirerende ondernemersverhalen, tips en trends

Bekijk direct de laatste editie

Hèt magazine voor ondernemers

Please Magazine

Met Please Magazine blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Je leest hoe flexibele arbeid en payrolling bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat voor het MKB. En uiteraard is er volop aandacht voor goede personeelszorg en goed werkgeverschap. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen van onze organisatie. We houden je op de hoogte van de laatste interne ontwikkelingen en verschillende Please Experts behandelen diverse werkgeversvraagstukken.

 

Editie 12 – Goed werkgeverschap

Editie 12 is nu online te lezen. Dit keer staat het magazine vol inspirerende verhalen van ondernemers en interessante artikelen over goed werkgeverschap. Zo vertelt Marnix Geus, ondernemer, auteur en oprichter van Het PR Bureau, over het belang van een sterke bedrijfscultuur. Onze juriste Ilse legt uit hoe het zit met overwerk en onze HR-specialiste Malaika geeft tips over het samenstellen van een goed salarishuis. Ook lees je twee unieke klantverhalen én laten we een van onze ruim 10.000 medewerkers aan het woord.

Deze editie ontvangen? Vul het formulier in, dan ligt deze editie voordat je het door hebt bij je op de mat.

Ontvang het Please Magazine

Editie 12

Goed werkgeverschap

Weet u als ondernemer het beste uit de competenties, kennis en vaardigheden van uw werknemers te halen? Lees alles over goed werkgeverschap in de 12e editie van Please Magazine.

Editie 11

Vitaliteit

Vitaliteit is een ruim begrip, zeker op de werkvloer. In dit Please Magazine draait het allemaal om de ‘fitte’ onderneming.

Editie 10

Familie

Wist je dat familiebedrijven beter presteren dan ‘gewone’ bedrijven? Wat is het geheim van het familiebedrijf? Lees er meer over in deze editie van Please Magazine.

Editie 9

Topdrukte

Deze editie van Please Magazine draait om ‘topdrukte’. En dat is iets waar elke ondernemer naar streeft. Want geldt immers niet dat als het druk is, het goed gaat met de zaak?

Editie 08

Vertrouwen

Succesvol ondernemen begint met vertrouwen in jezelf. Dit magazine staat in het teken van vertrouwen.

Editie 07

Een leven lang leren of een leven lang werken

Zowel ondernemers als werknemers dienen zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Zo blijf je ‘aangesloten’ en duurzaam inzetbaar.

Editie 06

Maak het verschil

Met verhalen van ondernemers die nét even wat harder lopen of nét even wat extra zorg en aandacht bieden. Juist dat maakt een wereld van verschil.

Editie 05

Vallen en opstaan

Tegenslag hoort bij ondernemen. Het gaat erom de kracht te vinden hiermee om te gaan en weer door te gaan.

Editie 04

No guts, no glory

Ondernemen en lef gaan hand in hand. In dit magazine gaat het om lef (guts) en succesvol ondernemerschap (glory).

Editie 03

Maak optimaal gebruik van je tijd

Dit nummer staat geheel in het teken van ‘tijd’. Hoe maak je optimaal gebruik van je tijd en welke keuzes maak je? Inclusief verrassende resultaten uit de MKB Barometer.

Editie 02

Knetteren van de energie

Lees meer over het belang van flexibiliteit voor de arbeidsmarkt. Daarnaast gaat dit nummer over ‘oudere’ werknemers: waarom zijn zij de werknemers van de toekomst?

Editie 01

Ruimte om te ondernemen

Krijg inzicht in de ontwikkeling van de arbeidsmarkt en in de bijdrage van flexibele arbeid aan een gezond ondernemersklimaat. En zie hoe payrolling een uitkomst kan zijn voor ondernemers in onzekere economische tijden.

Vragen over of tips voor Please Magazine?

Marketing en communicatie

Anne Berkers

Door het beheren, optimaliseren en uitbreiden van onze offline en online marketing laat ik ondernemers graag kennismaken met Please.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar marketing@please.nl
Contact