Met Please Magazine blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Je leest hoe flexibele arbeid en payrolling bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat voor het MKB. En uiteraard is er volop aandacht voor goede personeelszorg en goed werkgeverschap. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen van onze organisatie. We houden je op de hoogte van de laatste interne ontwikkelingen en verschillende Please Experts behandelen diverse werkgeversvraagstukken.

 

Editie 13 – Ontzorging

Editie 13 is nu online te lezen. We hebben weer hard gewerkt aan deze nieuwe editie van Please Magazine, dat ditmaal als overkoepelend thema ‘ontzorging’ heeft. Ook deze editie staat boordevol inspirerende ondernemersverhalen en interessante artikelen.

Zo vertellen Wouter Koene en Rick van der Niet van DTG (het bedrijf achter De Telefoongids) hoe zij mkb-ondernemers helpen met het onderhouden van hun digitale etalage. Vertelt Please-klant en intermediair Erik van Helvoort van Nivel over het tot stand brengen van de ideale personeelsmatch en interviewt commercieel directeur van Please – Nihat Kahveci – voormalig CEO van bol.com – Michel Schaeffer – over het geheim van ’s Nederlands grootste webshop. Ook bereidt onze juriste Ilse je voor op de nieuwe Europese privacywetgeving en vertelt een van onze ruim 10.000 medewerkers over zijn baan en hoe het voor hem is om op de payroll te staan.

Deze editie ontvangen? Vul het formulier in, dan ligt deze editie voordat je het door hebt bij je op de mat.

Editie 13

Please Magazine #13 – Ontzorging
Ontzorging

De rode draad door alle ondernemersverhalen in dit kleurrijke magazine: ontzorgen gaat volgens hen niet over ‘u vraagt, wij draaien’, maar over echte betrokkenheid bij het probleem van de klant.

Editie 12

Please Magazine #12 – Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

Weet je als ondernemer het beste uit de competenties, kennis en vaardigheden van jouw werknemers te halen? Lees alles over goed werkgeverschap in de 12e editie van Please Magazine.

Editie 11

Please Magazine #11 – Vitaliteit

Vitaliteit

Vitaliteit is een ruim begrip, zeker op de werkvloer. In dit Please Magazine draait het allemaal om de ‘fitte’ onderneming.

Editie 10

Please Magazine #10 – Familie

Familie

Wist je dat familiebedrijven beter presteren dan ‘gewone’ bedrijven? Wat is het geheim van het familiebedrijf? Lees er meer over in deze editie van Please Magazine.

Editie 09

Please Magazine #9 – Topdrukte

Topdrukte

Deze editie van Please Magazine draait om ‘topdrukte’. En dat is iets waar elke ondernemer naar streeft. Want geldt immers niet dat als het druk is, het goed gaat met de zaak?

Editie 08

Please Magazine #8 – Vertrouwen

Vertrouwen

Succesvol ondernemen begint met vertrouwen in jezelf. Dit magazine staat in het teken van vertrouwen.

Editie 07

Please Magazine #7 – Een leven lang leren of een leven lang werken

Een leven lang leren of een leven lang werken

Zowel ondernemers als werknemers dienen zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Zo blijf je ‘aangesloten’ en duurzaam inzetbaar.

Editie 06

Please Magazine #6 – Maak het verschil

Maak het verschil

Met verhalen van ondernemers die nét even wat harder lopen of nét even wat extra zorg en aandacht bieden. Juist dat maakt een wereld van verschil.

Editie 05

Please Magazine #5 – Vallen en opstaan

Vallen en opstaan

Tegenslag hoort bij ondernemen. Het gaat erom de kracht te vinden hiermee om te gaan en weer door te gaan.

Editie 04

Please Magazine #4 – No guts, no glory

No guts, no glory

Ondernemen en lef gaan hand in hand. In dit magazine gaat het om lef (guts) en succesvol ondernemerschap (glory).

Editie 03

Please Magazine #3 – Maak optimaal gebruik van uw tijd

Maak optimaal gebruik van je tijd

Dit nummer staat geheel in het teken van ‘tijd’. Hoe maak je optimaal gebruik van je tijd en welke keuzes maak je? Inclusief verrassende resultaten uit de MKB Barometer.

Editie 02

Please Magazine #2 – Knetteren van de energie

Knetteren van de energie

Lees meer over het belang van flexibiliteit voor de arbeidsmarkt. Daarnaast gaat dit nummer over ‘oudere’ werknemers: waarom zijn zij de werknemers van de toekomst?

Editie 01

Please Magazine #1 – Ruimte om te ondernemen

Ruimte om te ondernemen

Krijg inzicht in de ontwikkeling van de arbeidsmarkt en in de bijdrage van flexibele arbeid aan een gezond ondernemersklimaat. En zie hoe payrolling een uitkomst kan zijn voor ondernemers in onzekere economische tijden.

Vragen over of tips voor Please Magazine?

Marketing en communicatie

Anne Berkers

Door het beheren, optimaliseren en uitbreiden van onze offline en online marketing laat ik ondernemers kennismaken met Please.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar marketing@please.nl