Speciaal voor ondernemers ontwerpt Please infographics. Met deze infographics delen wij in één oogopslag onze kennis met jou op het gebied van werkgeven.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste e-books? Volg ons dan via Linkedin, Facebook of Instagram. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Zo schrijf je een goede vacaturetekst

In deze infographic geven wij 6 functionele tips om een goede vacaturetekst te schrijven. Want succesvol werven begint met het schrijven van een goede vacaturetekst. Met deze tips wordt dat een eitje!

Download hier

Zo voer je een goed sollicitatiegesprek

Deze infographic geeft door middel van 5 eenvoudige stappen weer hoe jij een goed sollicitatiegesprek voert want ook hier gaat meer tijd en energie in zitten dan je denkt.

Download hier

Ontwikkelgesprekken

Ontwikkelgesprekken, geen gedoe of onzin maar win-win. Met de tips van onze HR experts in deze infographic voer jij succesvolle én goede ontwikkelgesprekken met je medewerkers.

Download hier

Dé 7 redenen om te kiezen voor Please

Deze infographic beschrijft de 7 redenen om samen te werken met Please.

Download hier

Payroll vs uitzenden

In deze infographic beschrijven we de verschillen én overeenkomsten tussen payroll en uitzenden.

Download hier

Infographic in 4 stappen succesvol personeel werven

In 4 stappen efficiënt en succesvol personeel werven

In deze infographic laten wij de 4 stappen zien die ervoor zorgen dat jij als werkgever efficiënt en succesvol personeel kunt werven.

Download hier

De 7 belangrijkste maatregelen van de WAB

Heb jij personeel in dienst? Dan is de WAB ook van invloed op jou. Met deze infographic zetten we de 7 belangrijkste maatregelen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans op een rijtje.

Download hier

Jouw strategische personeelsplanning in 7 stappen

Een strategische personeelsplanning (SPP) helpt jou als werkgever doelgericht de juiste medewerkers op de juiste posities te plaatsen. Wij laten je graag stap voor stap zien hoe je een SPP opstelt.

Download hier

Een zieke werknemer, wat nu?

Heb jij je personeel zelf in dienst of staat je personeel op de payroll? Voor beide scenario’s hebben wij door middel van een flow in kaart gebracht wat je moet doen wanneer je medewerker zich ziek meldt.

Download hier

Hoe zorg je voor een succesvol onboarding programma?

In deze infographic geven wij door middel van een handige checklist weer hoe jij zorgt voor een succesvol onboarding programma van je medewerkers.

Download hier

Vragen of tips voor de Please Infographics?

Anne Berkers
Manager marketing en communicatie

Anne Berkers

Door het beheren, optimaliseren en uitbreiden van onze offline en online marketing laat ik ondernemers kennismaken met Please.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar marketing@please.nl