Speciaal voor ondernemers schrijft Please diverse e-books. In deze e-books lees je meer over ontwikkelingen op het gebied van werkgeven en personeelszaken én over de dienstverlening van Please. Op deze manier delen wij graag onze kennis met jou.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste e-books? Volg ons dan via Linkedin, Facebook of Instagram. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Flexibel personeel inzetten? Dit moet je weten!

Wat is flex, wanneer kies je voor flex, wat zijn de voordelen van flex en wat kost het eigenlijk? Dit e-book geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen. Na het lezen van dit e-book weet jij of dat flexibel personeel inzetten bij jouw onderneming past.

Vraag hier het e-book aan

What the WAB?! Alle informatie over de Wet Arbeidsmarkt in Balans

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) van kracht. Een nieuwe wet die van invloed is op alle werkgevers en werknemers in Nederland. Werk je met personeel? Dan is de WAB dus ook van invloed op jou! Lees alles over de WAB in dit e-book.

Vraag hier het e-book aan

Wil je gaan payrollen? Dit moet je weten!

Wat is payroll, wanneer kies je voor payroll, is payroll voor jouw onderneming interessant en wat kost het eigenlijk? Dit e-book geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen. Na het lezen van dit e-book kun jij geen reden meer bedenken waarom je niet zou gaan payrollen.

Vraag hier het e-book aan

Groeien met payroll? Wij leggen uit hoe dat werkt.

Om te kunnen focussen op de groei en duurzaamheid van je onderneming, is het fijn om zo min mogelijk bezig te zijn met randzaken zoals salarisuitbetaling, juiste arbeidsoverenkomsten et cetera. In dit e-book lees je hoe payroll je hierbij kan helpen.

Vraag hier het e-book aan

HR musthave: Strategische personeelsplanning

Een strategische personeelsplanning (SPP) is een document dat jou als werkgever helpt doelgericht de juiste medewerkers op de juiste positie te plaatsen, nu én in de toekomst. Download hier het stappenplan en invulmodel voor jouw SPP.

Vraag de HR musthave aan

Een zieke werknemer? Dit moet je doen!

Lig jij er als ondernemer ook wel eens wakker van dat je een zieke werknemer of een (deels) arbeidsongeschikte werknemer in dienst hebt? Door dit e-book krijg jij meer zicht op wat er komt kijken bij een zieke werknemer.

Vraag hier het e-book aan

Kort verzuim? Dit moet je doen

Wist je dat een zieke werknemer je al gauw tussen de €250 en €400 per dag kost? Je kunt je natuurlijk verzekeren tegen dit werkgevers-risico. Maar door middel van dit informatieve e-book krijg jij meer zicht op wat er komt kijken bij kort verzuim op jouw werkvloer.

Vraag hier het e-book aan

Psychisch verzuim? Dit moet je doen

Psychisch verzuim komt steeds vaker voor.  En wanneer een werknemer dan uitvalt met bijvoorbeeld een burn-out, is de gemiddelde verzuim-duur maar liefst 8 maanden. Door middel van dit e-book krijg jij meer zicht op wat er komt kijken bij psychisch verzuim op de werkvloer.

Vraag hier het e-book aan

Een arbeidsongeval? Dit moet je doen

Wanneer een arbeidsongeval plaatsvindt binnen jouw organisatie heb je enkele verplichtingen in het kader van de Arbowet. Weet jij precies wat er van je wordt verwacht? Door middel van dit e-book krijg jij meer zicht op wat er komt kijken bij een arbeidsongeval op de werkvloer.

Vraag hier het e-book aan

Langdurig verzuim? Dit moet je doen

Een langdurig zieke werknemer of een werknemer die uiteindelijk zelfs ziek uit dienst gaat – veel kleine ondernemers liggen er letterlijk wakker van. Door middel van dit e-book krijg jij meer zicht op wat er komt kijken bij langdurig verzuim op de werkvloer.

Vraag hier het e-book aan

Werkgeven in deze tijd, hoe doe je dat?

Waar de coronacrisis enerzijds zorgt voor faillissementen en ontslagen, hebben andere ondernemers serieuze personeelstekorten om de coronapiek op te vangen. Hoe kun je in tijden als deze werkgeven met minder risico én goed werkgeverschap borgen?

Vraag hier het e-book aan

Personeel werven tijdens en na corona

De crisis heeft een flinke impact op ondernemers in Nederland én op hun personeel. Wellicht heb je afscheid genomen van personeel om het voorbestaan van je bedrijf veilig te stellen, of ben je juist op zoek naar (tijdelijk) extra mankracht om de drukte op te vangen.

Vraag hier het e-book aan

Vragen over of tips voor Please E-books?

Anne Berkers
Manager marketing en communicatie

Anne Berkers

Door het beheren, optimaliseren en uitbreiden van onze offline en online marketing laat ik ondernemers kennismaken met Please.
Bel naar

0492 388 888

ma t/m vrij van 08:00 - 18:00
Of stuur een mail naar marketing@please.nl