Uitbesteden voor natuursteenbedrijven

Het zijn roerige tijden in de bouw, ook voor de natuursteensector. Gelukkig doen zich ook nieuwe kansen voor. DI-Stone en het KennisCentrum Steen zijn ervan overtuigd dat het tijd is voor innovatie en een slimmere inzet van nieuwe technieken en mogelijkheden. Een daarvan is payrolling. DI-Stone heeft Please Payroll hiervoor als strategisch partner gevraagd.

Uw dilemma: goed werkgeverschap versus flexibiliteit

werken met natuursteen

Medewerkers zijn belangrijk voor uw natuursteenbedrijf. U wilt alles goed regelen en als het kan zelfs iets extra’s voor ze doen. Aan de andere kant hebt u wellicht behoefte aan meer flexibiliteit om de productie te optimaliseren en uw concurrentiepositie te verbeteren. Hoe zorgt u ervoor dat u dit goed op elkaar afstemt? Please Payroll biedt die mogelijkheid.

Met payrolling hebt u minder risico en meer flexibiliteit

Wij nemen het juridisch werkgeverschap en de risico’s die daarbij horen van u over. De medewerkers zijn bij ons in dienst en werken gewoon bij u op de werkvloer. U bespaart daarnaast geld en alle rompslomp rond het werkgeven. En profiteert van meer flexibiliteit. Zo mogen wij medewerkers 8 tijdelijke contracten in 4 jaar aanbieden, zelf mag u maximaal 3 contracten in 3 jaar aanbieden.

Als klein bedrijf uw personeelszaken groots regelen

Please werkt voor steeds meer ondernemers en heeft een groeiend aantal medewerkers in dienst. Dankzij deze groeiende aantallen kunnen wij processen automatiseren en zaken collectief inkopen. En risico’s beter spreiden en opvangen. Daarom weten we zeker dat gebruikmaken van onze diensten gunstiger en goedkoper is dan dat u dit zelf allemaal regelt.

Met Please kiest u voor zekerheid

• Please bezit het SNA-keurmerk waarmee het risico voor u als uitbesteder van werk wordt beperkt.
• Voor het leveren van payrolldiensten zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.
• We bezitten een verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffingen van de Belastingdienst.
• Dun & Bradstreet beoordeelt de kredietwaardigheid van onze eigen organisatie met de hoogste score.
• Please geeft openheid van zaken richting de Belastingdienst die is vastgelegd in een Individueel Convenant Horizontaal Toezicht tussen Please Payroll en de Belastingdienst.

Ondernemen doe je samen!
SlidersmallCoenOpheijOpheijStucadoors SlidersmallWendyVoorjansWendyJeansShop

"Alles is netjes geregeld en Please staat altijd voor ons klaar. Top!"

Geen administratieve rompslomp die hoort bij werkgeven

"Een rustgevende gedachte dat alles goed geregeld is voor mij en mijn mensen."

Please geeft u weer de ruimte om te ondernemen