Payroll voor klanten van advieskantoren

Uw klanten hebben te maken met een steeds complexer wordende wet- en regelgeving rondom het werkgeverschap. Als adviseur wilt u een MKB ondernemer dan ook zoveel mogelijk ontzorgen ten aanzien van het werkgeven. Ondanks uw inspanningen heeft de ondernemer/werkgever te maken met meerdere partijen zoals de arbodienst, verzuimverzekeraar, salarisadministrateur, arbeidsjurist, etc. De regie en verantwoordelijkheid blijft hierbij liggen bij uw klant. Bovendien wil uw klant een flexibele schil vormen maar is hij wel gebonden aan een termijn van maximaal twee jaar om tijdelijke contracten aan te bieden.

Volledig ontzorgen

Please Payroll heeft als doelstelling de ondernemer volledig te ontzorgen op het terrein van werkgeversrisico’s en administratieve lasten. Met Please kan alles rondom het werkgeven via één loket worden uitbesteed en hoeft de ondernemer zelf de regie niet meer te houden. Het juridisch werkgeverschap ligt namelijk bij Please Payroll. De ondernemer heeft hierdoor slechts één contactpersoon voor alle werknemer gerelateerde vragen. En dat voor een prijs die over het algemeen niet hoger is dan wanneer de ondernemer het werkgeverschap samen met externe partijen in eigen beheer heeft.

Ontdek wat een samenwerking
kan opleveren!
Ja, neem contact op voor een afspraak
* Verplicht veld

De voordelen

Meer flexibiliteit
Please heeft de mogelijkheid om een medewerker gedurende een periode van maximaal 5,5 jaar contracten voor bepaalde tijd aan te bieden.

Overdragen verzuimrisico en verplichting verzuimbegeleiding zieke medewerkers
De ondernemer kan het verzuimrisico bij Please onderbrengen. Uiteraard verzorgen wij hierbij de verzuimbegeleiding.

Kosten besparen
Please verloont ruim 10.000 medewerkers voor 1100 opdrachtgevers in meer dan 45 branches. Onze omvang stelt ons in staat zaken efficiënt te organiseren en te automatiseren. Ook kunnen wij risico’s goed spreiden en opvangen. Please heeft een eigen CAO die optimale flexibiliteit biedt, onder andere in het aantal contracten en de contractsoorten die kunnen worden aangeboden. Met Please kan een MKB-ondernemer GROOTS werkgeven.
adviesbureau

Samenwerken met een solide partner

Wij zijn er van overtuigd dat payrolling door Please voor een deel van uw klanten een passende oplossing is. Een samenwerking met een betrouwbare en deskundige business partner als Please is daarbij volledig complementair aan uw dienstverlening. Een uitstekende flexibele oplossing in de vorm van payrolling is voor een aantal ondernemers inderdaad “het beste advies”! En juist daarmee bewijst u uw toegevoegde waarde.

Ondernemen doe je samen.
in deze flyer hebben we alles voor u op een rijtje gezet.
SlidersmallCoenOpheijOpheijStucadoors SlidersmallWendyVoorjansWendyJeansShop

"Alles is netjes geregeld en Please staat altijd voor ons klaar. Top!"

Geen administratieve rompslomp die hoort bij werkgeven

"Een rustgevende gedachte dat alles goed geregeld is voor mij en mijn mensen."

Please geeft u weer de ruimte om te ondernemen