Op zoek naar een payroll specialist?

Klaar met wakker liggen van personeelszorgen? Wil je meer tijd besteden mét jouw medewerkers i.p.v. áán jouw medewerkers? Dan is het tijd voor payroll van Please. Wij ondersteunen je bij alle administratieve en juridische personeelszaken zodat jij jezelf kunt focussen op jouw team en je bedrijf. En over werkgeversrisico’s hoef jij je ook géén zorgen te maken. Die liggen bij ons.

Ja, ik wil Please payroll

Waarom een payroll specialist?

Ondernemen is één, werkgeven is een compleet andere tak van sport. Hoe comfortabel voel jij je in je rol als werkgever? En waar haal je de tijd vandaan?

Als je samenwerkt met een payroll specialist zoals Please heb je altijd een partner aan je zij om op terug te vallen. Fijn!

Daarnaast verklein je je risico’s. Please heeft als payroll expert namelijk 22 jaar aan kennis en kunde ín huis om alles volgens wet- & regelgeving en efficient te regelen voor jou én je personeel. Daarbij liggen alle werkgeversrisico’s bij Please als juridisch werkgever van je personeel. Nog een belangrijk voordeel is dat je vaak goedkoper uit bent omdat wij op op grotere schaal én geautomatiseerd werken en zo onze kosten kunnen drukken. Dus:

 • Meer expertise;
 • Minder risico;
 • En lagere kosten voor jou.
Start met payroll via Please

Wat je van payroll met Please kunt verwachten

Als je payrollt met Please sta je sterker! Het enige wat je hoeft te doen is op zoek te gaan naar de ideale kandidaat, of misschien heb je die al, de rest doen we samen! Bij ons kun je rekenen op:

Persoonlijk advies
Ons team met experts staat voor je klaar om je door jouw werkgeversuitdagingen te navigeren en al je vragen, wanneer dan ook, te beantwoorden.

Alles digitaal
Al je personeelszaken verzameld op één digitale plek in één systeem met onze Aybler app. Hierin beheer je o.a. je personeelsadministratie, personeelsplanning, onboarding & werkinstructies en communicatie met je medewerkers én Please.

Scherpe payroll tarieven
Omdat wij groot kunnen inkopen, hebben we op veel posten een groot inkoopvoordeel. Hierdoor kunnen we het payrolll-tarief laag houden.

Ervaring & expertise
Please is ruim 22 jaar gespecialiseerd in payroll voor het MKB, dus we kennen inmiddels alle kneepjes van het vak. Zo weet je zeker dat jouw personeelszaken góed geregeld worden.

Start met payroll
Scenery Beauty & Anti-Aging | Please

Dit levert payroll met Please je op!

 • Meer tijd
  Je hebt minimaal omkijken naar de administratieve en juridische kant van personeelszaken. Daardoor houd je meer tijd over om jouw medewerkers én je bedrijf de juiste aandacht en sturing te geven.
 • Minder risico
  Als juridisch werkgever liggen de meeste werkgeversrisico’s bij ons. Geen zorgen dus over doorbetaling bij ziekte of het correct afdragen van loonheffing bijvoorbeeld.
 • Kosten besparing
  Breng je totale personeelskosten eens in beeld (incl. de tijd die je zelf kwijt bent aan personeelszaken en bijvoorbeeld software die je afneemt) en leg deze naast de kosten voor payroll met Please. Doordat wij processen hebben geautomatiseerd, groot inkopen, risico’s beter kunnen spreiden en wegnemen, ben je met payroll vaak minder tijd én geld kwijt.

 • Zicht én grip op je personeelskosten 
  Kun jij nu benoemen wat de exacte kosten per medewerker zijn? Met payroll via Please kun je dat wel. Wij zorgen voor één duidelijk overzicht op één factuur.
 • Alles onder één dak  
  Met payroll-, juridisch-, verzuim-, financiële en HR specialisten in huis, kun jij én je personeel voor alle vragen over werken en werkgeven bij ons terecht. Daarbij bieden we naast payroll een compleet pakket aan diensten, zoals uitzenden, salarisadministratie, ZZP en (interim) HR experts. Dus welke werkgeversuitdaging of -behoefte je ook hebt, samen vinden we de oplossing.

Ik wil weten wat payroll nog meer oplevert

Alles digitaal in één systeem voor desktop én in app

Als je kiest voor payrollen met Please, dan profiteer je automatisch van de mogelijkheden van ons uitgebreide, digitale platform ‘Aybler’. Met Aybler, voor desktop en in app, heb jij ál je personeelszaken in één digitaal systeem.

Wil jij…

 • altijd en overal inzicht in jouw personeelsadministratie
 • slimme, digitale personeelsplanningen maken en direct delen met je personeel
 • in-app communiceren met je medewerkers
 • en zelf online (video)trainingen maken en werkinstructies delen in een handomdraai?

Dat kan! Met Aybler van Please

Ontvang advies wat Aybler voor jou kan betekenen
Aybler | Please

En, wat kost payroll met Please?

We horen het je denken! Als je payrollt met Please betaal je een vast payroll tarief per gewerkt uur. Dit tarief bestaat uit het brutosalaris van de medewerker en de afgesproken payroll factor. De precieze factor is o.a. afhankelijk van jouw branche (i.v.m. cao en pensioen) en jouw wensen. Bijvoorbeeld meer eigen risico betekent een lagere factor.

Benieuwd wat payroll met Please voor jou kost? Wij maken graag een kostenplaatje op maat!

Ik wil weten wat payroll voor mij kost

Ben jij klaar om te groeien met payroll?

Onze specialisten staan voor je klaar en maken graag kennis met jou en je personeel. Samen zorgen we ervoor dat jij groeit als werkgever en daarmee ook je personeel én je bedrijf.

Ja, ik wil Please Payroll
Please Experts | Please

Deze ondernemers kozen al voor Please

Meer weten over de payrolldienstverlening van Please?

Arno van Helvoirt

Benieuwd of payroll de oplossing is voor jouw personeelsuitdaging? Ik bekijk graag samen met jou wat er nodig is voor jouw bedrijf. Payroll óf wellicht één (of een combinatie) van onze andere diensten. Jij bepaalt wat je wilt bereiken. Wij ondersteunen in de reis daar naar toe.

Arno van Helvoirt adviseur | Please

Mail ons. Wij reageren binnen één werkdag.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.