Payroll in Utrecht

Hebt u een bedrijf in de regio Utrecht en wilt u uw personeelszaken en personeelszorg het liefst uitbesteden? Met Please Payroll bespaart u tijd, geld en de rompslomp rond het werkgeven. En weet u zeker dat uw personeel in goede handen is. Zodat u zich weer volledig kunt richten op waar uw hart ligt: het échte ondernemen.

Collectief voordeel

Please is de landelijke payrollspecialist voor het MKB. Steeds meer bedrijven – ook uit Utrecht en omstreken – brengen hun personeelszaken bij ons onder. Dankzij deze groeiende aantallen kunnen wij processen automatiseren, zaken voordeliger inkopen en risico’s beter spreiden en opvangen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat u met onze diensten goedkoper uit bent dan wanneer u zelf alles regelt.

Duidelijk tarief

Met Please spreekt u vooraf een tarief af. Uw uurtarief = bruto uurloon x factor. De factor is een vergoeding voor alles wat Please voor u regelt. Zo weet u precies vooraf wat een gewerkt uur kost en wat uw personeelskosten zijn.

Voordelen voor personeel

Natuurlijk betalen we de lonen op tijd en is alles administratief goed geregeld. Daarnaast profiteren al uw medewerkers die u bij ons onderbrengt van een uitgebreid pakket aan extra's. Zoals korting op verzekeringen en dagjes uit. En studeren met de laagste prijsgarantie bij NTI. Zo hebt u uw personeelszaken groots geregeld!

Uitspraken tevreden klanten in Utrecht

De heer Jelle Drijver - eigenaar van MegaExposure: training, advies & webdevelopment in Utrecht
'Voor mij is verlonen via Please een uitkomst omdat ik me als ondernemer niet wil bezighouden met de administratieve rompslomp die komt kijken bij het inhuren van mensen. Een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst is online zo gemaakt, uren registratie en fiatteren gaat via UurOnline en is altijd inzichtelijk. De medewerker is snel inzetbaar, krijgt netjes en vlot zijn/haar geld en ik hoef eigenlijk nergens over na te denken. Kortom: Please ontzorgt en maakt mij als ondernemer flexibel.'
www.megaexposure.nl

Mevrouw Hanneloes Hoeke - eigenaresse De Hoofdzaak - kapsalon in Utrecht
'Please heeft altijd snel een antwoord voor me en denkt constructief met mij mee.'

Weten of payroll ook bij u past?

Doe de payroll test
Geef antwoord op 5 stellingen en u weet meteen of payroll iets voor u is.
SlidersmallCoenOpheijOpheijStucadoors SlidersmallWendyVoorjansWendyJeansShop

"Alles is netjes geregeld en Please staat altijd voor ons klaar. Top!"

Geen administratieve rompslomp die hoort bij werkgeven

"Een rustgevende gedachte dat alles goed geregeld is voor mij en mijn mensen."

Please geeft u weer de ruimte om te ondernemen