De voordelen van payroll
op een rijtje

Jij onderneemt, samen regelen wij je personeelszaken. Profiteer
van de vele voordelen van payrolling met Please.

De voordelen van payroll

Payrolling met Please heeft als belangrijkste voordeel dat je bijna geen omkijken hebt naar je personeelszaken. Je bespaart kostbare tijd zodat jij je kan focussen op datgene waar je goed in bent: ondernemen. Wat betekent payroll voor jou.

Meer van dit:

  • Gemak
  • Focus
  • Zekerheid

Minder van dit:

  • Risico’s
  • Kosten
Pls-Beelden-o4

Alle voordelen van Please payroll

Minimaal omkijken naar personeelszaken

Je werft je eigen medewerkers, meldt ze eenvoudig bij ons aan en wij doen de rest. Wij volgen alle wijzigingen in wet- en regelgeving voor je waardoor jij je kunt focussen op je onderneming. Jij hoeft alleen nog maar de gewerkte uren door te geven. En samen met ons jouw medewerkers tevreden houden 😉 Zo gemakkelijk is payroll met Please.

Minder risico’s

Personeel in dienst hebben brengt de nodige risico’s en zorgen met zich mee. Van loondoorbetalingen bij een ziekte tot een boete voor het niet goed afdragen van de loonheffingen. Wanneer je payrollt met Please nemen wij deze risico’s van je over.

Tijd & kosten besparen

Payrolling met Please is minder tijdrovend én goedkoper dan wanneer je jouw personeelszaken zelf regelt. Dit komt doordat wij door onze omvang processen kunnen automatiseren, zaken voordeliger inkopen én risico’s beter spreiden en opvangen.

Inzicht in je personeelskosten

Weet jij exact wat je medewerker(s) kosten? Als je payrollt met Please heb je jouw personeelskosten volledig transparant in kaart. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht. Gewoon op één factuur.

Goede personeelsvoorzieningen

Naast de voordelen voor jou als werkgever is payroll ook fijn voor je medewerkers. Wij betalen het salaris op tijd, regelen de administratie én bieden daarnaast een uitgebreid pakket aan extra’s.

Antwoord op al je werkgeversvragen

Werkgeven is nu eenmaal complex. Maar geen zorgen, voor al jouw werkgeversvragen kun je terecht bij onze experts.