Payroll in Limburg

Bent u ondernemer in Limburg en besteedt u uw personeelszaken en personeelszorg het liefst uit? Met Please Payroll bespaart u tijd, geld en de rompslomp rondom het werkgeven. En weet u zeker dat uw personeel in goede handen is. Zodat u zich (weer) volledig kunt richten op waar uw hart ligt: het échte ondernemen.

Goedkoper dan het zelf doen

Please is de landelijke payrollspecialist voor het MKB. Steeds meer bedrijven brengen hun personeelszaken bij ons onder, ook bedrijven in Limburg. Vooral sinds de overname van DNA360 uit Weert (juli 2015) zijn wij de meest gevraagde payroll-onderneming voor ondernemers uit Limburg. Dankzij deze groeiende aantallen kunnen wij processen beter automatiseren, zaken voordeliger inkopen en risico’s nog beter spreiden en opvangen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat u met onze diensten goedkoper uit bent dan wanneer u zelf alles moet regelen.

1 tarief

Met Please spreekt u vooraf een tarief af. Uw uurtarief = bruto uurloon x factor. In het tarief zit echt alles wat er bij verloning komt kijken. Zo weet u exact en vooraf wat een gewerkt uur nu echt kost en zijn er geen tegenvallers achteraf.

Uw werknemers profiteren ook

Natuurlijk betalen we de lonen op tijd en is alles administratief goed geregeld. Daarnaast profiteren medewerkers die bij ons op de payroll staan van een uitgebreid pakket aan extra's en voordelen. Zoals een goede pensioenregeling, korting op verzekeringen, dagjes uit en zelfs studeren met de laagste prijsgarantie bij NTI. Ook kunnen uw medewerkers met alle vragen over hun arbeidsrelatie bij onze specialisten terecht. Zo hebt u als MKB'er uw personeelszaken groots geregeld.

Uitspraken tevreden klanten uit Limburg

Swaans Productie Weert B.V. - John Swaans - Directeur
'Voor mijn medewerkers is het van belang dat alles duidelijk is en zij op tijd het salaris ontvangen. Hierdoor is de werksfeer goed. Please payroll werkt snel, beantwoord alle vragen en denkt mee in oplossingen.'

Conny Henkens – HRM afdeling Moonen Packaging – Manager in Verpakkingen
'Kan geen slecht woord bedenken over de manier van werken. Ze zijn goed in wat ze doen!'

Raymond de la Croix - Eigenaar Openview Employment B.V.
'Please Payroll denkt in oplossingen, met aandacht voor de mensen'

Jaro Schoonmaak Organisatie – Patrick & Esther den Ouden
'Please ontzorgt, meer dan goed!'

Is payroll iets voor u?

Doe de payroll test
Geef antwoord op 5 stellingen en u weet meteen of payroll iets voor u is.
SlidersmallCoenOpheijOpheijStucadoors SlidersmallWendyVoorjansWendyJeansShop

"Alles is netjes geregeld en Please staat altijd voor ons klaar. Top!"

Geen administratieve rompslomp die hoort bij werkgeven

"Een rustgevende gedachte dat alles goed geregeld is voor mij en mijn mensen."

Please geeft u weer de ruimte om te ondernemen