Over Please Payroll

Please Payroll is de landelijke payrollspecialist voor het MKB. Al sinds 2000 regelen wij onder andere salarissen, contracten, ziekteverzuim, ontslagprocedures en begeleiden we re-integratie. Dit doen we voor steeds meer bedrijven. En dat is gunstig voor u en uw medewerkers.

Personeelszorg groots regelen met payroll van Please

Voor een MKB-bedrijf slokken personeelszaken en zorg voor personeel veel kostbare tijd op. Voldoen aan steeds weer veranderende wet- en regelgeving maakt het nog frustrerender. Ondernemers willen er dan ook graag van af. Tegelijkertijd wilt u als werkgever natuurlijk wél dat de zaakjes voor uw team goed geregeld zijn. Want goede teamspirit is goud waard. Gelukkig kan dit met payroll van Please!

Minder zorgen, meer ondernemen

Please combineert de wensen van veel MKB-bedrijven. U hebt geen omkijken naar personeelszaken en toch de zekerheid dat uw personeel in goede handen is. En uw team profiteert van de voordelen van onze gunstige eigen cao en arbeidsvoorwaarden. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor payrolling met Please. Zo regelt u uw personeelszaken groots en toch betaalbaar.

De Golden Circle van Please

Waarom bestaat Please? (Why)

Please vindt dat ook kleinere bedrijven hun personeelszaken groots moeten kunnen regelen.

En hoe doen we dit dan? (How)

Samenwerken met Please betekent de kracht van ons collectief benutten. Met alle aandacht voor de mensen voor wie we mogen werken. Pleasen noemen we dat.

En wat betekent dat in de praktijk? (What)

Professionele, klantgerichte en persoonlijke personeelszorg voor MKB'ers en hun medewerkers dankzij payrolling. Op een deskundige en betaalbare manier.
golden circle

Hoe zit het met de zekerheid?

Met Please kiest u voor de zekerheid van een betrouwbare en financieel solide partner. Om u dit te garanderen, werken wij met vast omlijnde procedures en processen. Dit biedt uw bedrijf, uw medewerkers en onze eigen medewerkers duidelijkheid. Please hanteert de NEN 4400-1-norm en is de 1e onafhankelijke payrollorganisatie die hiermee het ISO 9001 certificaat heeft behaald.


Financiële verplichtingen van Belastingdienst nakomen

Please is altijd haar financiële verplichtingen richting de Belastingdienst nagekomen. Belangrijk want als opdrachtgever blijft u volgens de WKA – Wet Keten Aansprakelijk – aansprakelijk dat de loonheffingen voor uw uitgeleende medewerkers op tijd betaald worden. U kunt de periodieke verklaringen van de belastingdienst downloaden waaruit blijkt dat Please steeds aan de verplichtingen voldoet. Als u het prettig vindt, sturen we u deze documenten iedere periode automatisch toe.

Verklaring betalingsgedrag Please B.V.
Verklaring betalingsgedrag Please Flex B.V.
Verklaring betalingsgedrag Please Nederland B.V.
Verklaring betalingsgedrag Please Taxi B.V.
Verklaring betalingsgedrag Please Direct B.V.
Verklaring betalingsgedrag Please LiZa B.V.
Verklaring betalingsgedrag DNA360 B.V.
Verklaring betalingsgedrag DNA360 payroll B.V.
Verklaring betalingsgedrag DNA360 Holding B.V.
Verklaring betalingsgedrag DNA360 Flex B.V.
Convenant Belastingdienst

Zekerheid met de G-rekening

Wilt u gevrijwaard worden van de WKA? Gebruik dan de mogelijkheid om minimaal 25% van de factuur op onze G-rekening over te maken. De G-rekening is een geblokkeerde bankrekening. Geld dat u op deze rekening stort, kan en mag alleen worden gebruikt om loonheffingen van het uitgeleende personeel te betalen.


Documenten G-rekening
G-rekening overeenkomst Please B.V.
G-rekening overeenkomst Please Flex B.V.
G-rekening overeenkomst Please Nederland B.V.
G-rekening overeenkomst Please Taxi B.V.
G-rekening overeenkomst Please Direct B.V.
G-rekening overeenkomst Pleasolutions
G-rekening overeenkomst dna360 B.V.
G-rekening overeenkomst dna360 Non-profit B.V.
G-rekening overeenkomst dna360 payroll B.V.

Documenten KVK
Please B.V.
Please Flex B.V.
Please Nederland B.V.
Please Taxi B.V.
Please Direct B.V.
Please LiZa B.V.
Dna360 B.V.
Dna360 Holding B.V.
Dna360 Non-profit B.V.
Dna360 Payroll B.V.
Dna360 Flex B.V.

Overige documenten
Algemene Voorwaarden
Salariskalender 2017
Salariskalender 2018