Tom Beckers
Adviseur

Tom Beckers

Benieuwd naar het gemak en de flexibiliteit van een samenwerking met Please en wat het jouw bedrijf kan opleveren? Neem contact op!

Bij Please adviseer ik ondernemers niet over een product, maar verkoop ik een echte samenwerking waar uiteindelijk het hele team van Please mee te maken krijgt. Van de relatiebeheerders en de IT afdeling tot de marketingafdeling en alles daar tussenin.

Win-winsituatie

De variatie aan klanten vind ik echt het vetste in mijn functie als adviseur bij Please. De ene dag zit ik bij een kleine mkb’er aan tafel en de volgende dag zit ik bij een grote speler in de horecabranche. Iedere vraag is anders, iedere behoefte is anders en dus is ieder aanbod wat ik doe ook anders. Aan mij de taak om een advies op maat aan te bieden. En dat doe ik door middel van een kennismaking waarbij ik achterhaal wat het beste bij de desbetreffende ondernemer past. Op deze manier komen we tot een samenwerking die een win-winsituatie oplevert voor ons beide!

Lekker op stap!

Ik ben een rasechte Limburger, in de goede zin van het woord. Ik heb mijn hele leven in Arcen gewoond en gevoetbald bij DEV-Arcen, maar inmiddels woon ik al een aantal jaren samen met mijn vriendin in de ‘grote stad’ Venlo. In het weekend ga ik graag op stap, drink ik graag een biertje met vrienden en bezoek ik regelmatig diverse voetbalwedstrijden. Doordeweeks werk ik hard en dat compenseer ik in het weekend door lekker op stap te gaan!

Doorgewinterde horecatijger

Doordat mijn familie een echt horecanest is, ben ik opgegroeid met én in de horeca. En dat komt goed van pas in mijn huidige werk bij Please. Ik adviseer namelijk vooral horeca ondernemers in hun keuze om gebruik te maken van de dienstverlening van Please. Ik weet hoe de horeca werkt en hoe een ondernemer denkt en precies daarom zet ik graag een stapje extra. Inmiddels werk ik nu drie jaar voor veel verschillende opdrachtgevers die ik het juiste aanbod doe op het gebied van ontzorging. Zo probeer ik écht mee te denken in het voordeel van de ondernemer!

Altijd bezig

Naast mijn adviseursrol vind ik het ook leuk om creatief mee te denken met onze marketingafdeling. Ik ben altijd bezig om uitingen te bedenken waarmee ik ondernemers op een ludieke wijze kan enthousiasmeren over de dienstverlening van Please. Ik zit eigenlijk nooit stil. En zitten is voor mij sowieso al een vak apart… Als ik aan de telefoon ben met ondernemers dan wandel ik en als ik pauze heb dan ga ik de heftige strijd aan met Paul om het potje tafeltennis te winnen.

Leestips van Tom...

Waarom is payroll interessant voor mkbers?

06 september 2018

Als ondernemer ben je het liefst bezig met ondernemen. En heb je dus meestal weinig tijd voor (en zin in) de ...

Lees verder

5 tips om je horecapersoneel tevreden te houden

21 september 2017

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal. Óók in de horeca. Of ...

Lees verder

Seizoenwerkers en flexibiliteit in de agrarische sector

16 mei 2019

Seizoenswerkers en flexibiliteit, dé sleutelwoorden van deze periode. Asperges, maar ook aardbeien gaan als ...

Lees verder

1,2,3… checklist aannemen van vakantiekrachten

10 mei 2019

Ben jij van plan om deze zomer eindexamenkandidaten aan te nemen óf extra in te plannen? Pak dan deze ...

Lees verder

7 tips voor een sterke klantrelatie

22 mei 2019

Een sterke klantrelatie is voor goed werkgeverschap erg belangrijk. Please geeft graag 7 tips voor een sterke ...

Lees verder

Het klantverhaal van… Opvallers

28 maart 2019

Please werkt samen met ruim 1100 ondernemers en is benieuwd naar hún ondernemersverhaal. Deze keer laten we ...

Lees verder