Rob Kunstt | Please
Manager Sales

Rob Kunstt

De basis moet goed zijn, dat is vanzelfsprekend. Maar ik overtref graag de verwachtingen van onze klanten met nét dat beetje extra.

Never a dull moment in payroll land. Geen dag of week, of beter gezegd uur, is bij Please hetzelfde als gevolg van variërende klantvragen en veranderende wet- en regelgeving. Dat maakt mijn baan bij Please uitdagend, ondernemend en ook wel verrassend!

Work hard play hard

Werken is voor mij echt een combinatie tussen humor en hard werken. In mijn geval is dat letterlijk en figuurlijk hard lachen, want die is namelijk niet te missen! Daarnaast vind ik ook dat we er met zijn allen de schouders onder moeten zetten om het maximale eruit te halen, work hard play hard is mijn motto.

Aziëfreak

Ik ben een zeer fervent carnavalsvierder, lid van de raad van 11 en houd me als commissielid bezig met promotie en werving bij de Keiebijters in Helmond. Het leven is een feestje en carnaval is misschien wel het mooiste feest van het Zuiden. Ook ben ik een Aziëfreak, zowel in de keuken als op reis. Kortom, ik ben een trotse Helmonder vanbinnen en een pinda vanbuiten met het hart op de tong waardoor je weet wat je aan mij hebt!

Volledig partnership

Als Manager Sales ben ik bij Please verantwoordelijk voor 2 afdelingen. Samen met mijn collega’s van de afdeling Advies proberen wij prospects te overtuigen van onze dienstverlening. Reeds klant geworden bij Please? Dan staat, samen met mijn collega’s van de afdeling Relatiebeheer, totale ontzorging hoog in het vaandel zodat de klant uiteindelijk niet meer weg wil en kan bij Please. Het is feitelijk heel eenvoudig: de klant heeft een vraag en wij bieden de juiste oplossing door onze dienstverlening daarop aan te passen. Vanuit Please en mijn rol kijk ik voornamelijk naar het opbouwen van een volledig partnership met de klant. De volgende metafoor is daar op van toepassing: de bakker is goed in broodbakken, dat moet hij vooral blijven doen. Alle overige zaken rondom zijn personeel moet hij vooral aan onze specialisten bij Please overlaten. Als de bakker uiteindelijk kan blijven doen waar zijn hart sneller van gaat kloppen en wij hem kunnen ontzorgen met onze dienstverlening wat leidt tot een win-win situatie? Dan is mijn doel geslaagd!

Leestips van Rob...

Wat is payroll en wat is het verschil met uitzenden?

30 oktober 2018

Wat is payroll? Wat betekent payroll voor mijn medewerkers? En wat is het verschil tussen een payrollbedrijf ...

Lees verder

Een payrollbedrijf selecteren. Waar let je op?

04 december 2018

Stel, je bent eruit en je wilt (een deel) van je personeel een payroll contract aanbieden. Waar moet je dan op...

Lees verder

Waarom is payroll interessant voor mkbers?

06 september 2018

Als ondernemer ben je het liefst bezig met ondernemen. En heb je dus meestal weinig tijd voor (en zin in) de ...

Lees verder

5 payrollfeiten en -fabels

06 februari 2018

Over payroll doen nogal wat fabels de ronde: duur, slecht voor de medewerkers en vooral handig om onder ...

Lees verder

Payrolling, wat is dat precies?

27 september 2017

Wat payrolling nu precies inhoudt, is een vraag die we bij Please veel krijgen. We leggen het graag uit...

Lees verder

Je gaat payrollen, hoe leg je dat je medewerker(s) uit?

02 oktober 2018

Je hebt als bedrijf de keus gemaakt om over te stappen naar een payrollconstructie. Daarover wil je je ...

Lees verder