Marloes Goossens 2
Online marketeer

Marloes Goossens

Door het beheren, optimaliseren en uitbreiden van onze online zichtbaarheid laat ik ondernemers kennismaken met Please.

Werken bij Please is voor mij echt elke dag een feestje. Ik weet op maandag meestal nog niet hoe mijn week eruit gaat zien, want het is zo afwisselend. Dat maakt mijn baan heel erg leuk en uitdagend!

‘De structuur muts’

Ondanks de vaak onvoorspelbare planning, is mijn agenda behoorlijk gestructureerd om zo alle taken en verantwoordelijkheden overzichtelijk te houden! In het team ben ik ook wel ‘de structuur muts’. Als er ergens een of andere structuur aangebracht moeten worden, dan weten collega’s mij haarfijn te vinden.

Laat dat maar aan mij over!

Ook privé regel ik al mijn zaakjes het liefste zelf en roep ik snel ‘laat dat maar aan mij over’! Ik ben niet zo dat ik niets meer aan het lot overlaat. Behalve als het om eten en drinken gaat, want daar hou ik gewoon heel erg van. Het liefst sta ik zelf in de keuken om zo vrienden en familie te verwennen met mijn kookkunsten. Het liefst Italiaans! Al dat eten en drinken moet ik uiteraard ook compenseren om vervolgens niet uit mijn broeken te scheuren. Daarom ben ik regelmatig in de sportschool te vinden voor een stevige workout of CrossMAX training! Bij Please word ik dan ook gezien als een van de ‘fit girls’… Een wedstrijdje met de Commercieel Directeur wie de zwaarste deadlift tilt ga ik niet uit de weg 😉

Lekker divers

Als allround communicatiemedewerker werk ik nauw samen met onze Manager Marketing, contentmarketeer en webdeveloper. Ik ben verantwoordelijk voor het meedenken in en het uitvoeren van de marketing- en communicatieprojecten. Ik zorg voor de zichtbaarheid van Please, zowel online als offline. Van communicatie richting onze doelgroepen, grafisch ontwerpen, het samenstellen van ons magazine Please Pleasure tot het schrijven van diverse artikelen op onze website. En onlangs heb ik een social media strategie geschreven die ik nu langzaam aan het realiseren ben! Eigenlijk omvat mijn functie werkelijk alles wat raakvlakken met marketing heeft!

Please be happy!

Wat ik een van mijn leukste projecten vind is ‘Please be happy’. Ik ben verantwoordelijk voor het integreren van vitaliteit op de werkvloer van Please om zo de betrokkenheid en tevredenheid onder de medewerkers te verhogen. Denk hierbij aan het samenwerken met een vitaliteitscoach op het gebied van diëtiek, het organiseren van een  Please Summer Night, Please Tafeltennistoernooi en ga zo maar door! Ik heb nog veel meer in petto voor de rest van het jaar…

Leestips van Marloes...

Flexibel werken, wat levert het op?

09 april 2019

Het komt steeds vaker voor, werkgevers die hun medewerkers de optie bieden om flexibel te werken. Maar wist je...

Lees verder

Het klantverhaal van… Opvallers

28 maart 2019

Please werkt samen met ruim 1100 ondernemers en is benieuwd naar hún ondernemersverhaal. Deze keer laten we ...

Lees verder

De greypreneur heeft de toekomst

26 maart 2019

De ene na de andere onderneming met jonge ondernemers popt op en dat lijkt misschien logisch, maar als je ...

Lees verder

Groot risico van werkgevers: ziekte & arbeidsongeschiktheid

22 februari 2019

Werkgeven brengt veel risico's met zich mee. Een van de grootste risico's is ziekte en arbeidsongeschiktheid ...

Lees verder

5 payrollfeiten en -fabels

06 februari 2018

Over payroll doen nogal wat fabels de ronde: duur, slecht voor de medewerkers en vooral handig om onder ...

Lees verder

Hoe vind jij de juiste sollicitant?

04 april 2019

Het vinden van de juiste kandidaat vergt flexibiliteit en een dosis creativiteit van jou als werkgever. Grote ...

Lees verder